Европейската народна партия закри предизборната си кампания в Мюнхен. Поредица

...
Европейската народна партия закри предизборната си кампания в Мюнхен. Поредица
Коментари Харесай

В Мюнхен европейски лидери отправиха послания за активен вот

Европейската национална партия закри предизборната си акция в Мюнхен. Поредица от европейски водачи насочиха послания за деен избор. Сред тях бе и българският министър председател Бойко Борисов.

Европейските водачи от фамилията на ЕНП застанаха дружно на сцената с обръщение за обединена Европа.

В прочувствена тирада една от иконите на демократичните промени в Европа - полският водач Лех Валенса, приканиха да не се разрешава на националисти и популисти да диктуват в Европа.
Борисов в Мюнхен: Съжалявам за оставката на Тереза Мей Маркус Зьодер и Бойко Борисов организираха среща в баварската столица
Българският министър председател повтори поддръжката си за водещия претендент на християндемократите Манфред Вебер, само че и прикани да се ползват идентични стандарти за всички страни. Борисов акцентира, че България е най-хубавата външна граница на Европейски Съюз и на Шенген. Премиерът напомни и приносът на братята Кирил и Методий за европейската просвета.

„ Един сигнал за нас е значим. В неделя да създадем всичко допустимо, с цел да не позволим на популистите и националистите да унищожат нашата Европа, Европа която изградихме”, съобщи Манфред Вебер - водещ претендент на ЕНП.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР