Европейската комисия съобщи, че открива наказателни процедури срещу Австрия, България,

...
Европейската комисия съобщи, че открива наказателни процедури срещу Австрия, България,
Коментари Харесай

Еврокомисията открива наказателна процедура срещу България

Европейската комисия заяви, че открива наказателни процедури против Австрия, България, Хърватия, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Литва, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения и Швеция, тъй като не са приложили вярно условията на Европейски Съюз за предварителна оценка на измененията в законодателството за специалностите.

Европейските правила съдържат условия за попречване на национални ограничения, които могат да затруднят достъпа на квалифицирани експерти или упражняването на някои специалности на пазара на труда. Неправилното използване на европейските условия може да докара до несъразмерни цени и това може да сложи в неравностойно състояние потребителите. Според Европейска комисия неналичието на вярно приложение може да попречи на развиването на нови услуги или да ограничи достъпа до значими услуги, предава кореспондентът на Българска телеграфна агенция от Брюксел.

Посочените страни разполагат с два месеца, с цел да отговорят Европейска комисия. Комисията може да реши да продължи с наказателната процедура, в случай че не е удовлетворена от отговорите, се отбелязва в известието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР