Европейската комисия съобщи, че от днес започва да приема заявления

...
Европейската комисия съобщи, че от днес започва да приема заявления
Коментари Харесай

ЕС осигурява за още 20 000 младежи възможност за безплатно пътуване

Европейската комисия заяви, че от през днешния ден стартира да приема заявки за 20 000 карти за пътешестване "Опознай Европейски Съюз ". Всички 18-годишни младежи в Европейски Съюз могат да аплайват до 16 май за опцията да опознаят Европа от 1 август тази година до 31 януари 2020 година.
Младежите ще могат да получат гратис пътешестване, с цел да научат повече за европейското културно разнообразие и общите полезности, заяви пресслужбата на Европейска комисия. Очакват се заявки от младежи, родени сред 2 юли 2000 година (включително) и 1 юли 2001 година (включително), подготвени да пътуват сред 1 август 2019 година и 31 януари 2020 година за най-вече 30 дни. Заинтересованите ще би трябвало да аплайват през Европейския юношески портал. Заявленията ще бъдат прегледани от комисия, която ще избере спечелилите. Кандидатите ще бъдат известени за резултатите от подбора идващия месец.
Одобрените ще могат да пътуват независимо или в група до петима души. По предписание пътуванията са с трен, само че участниците ще могат да употребяват различен тип транспорт (автобус, ферибот и по изключение самолет).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР