Европейската Комисия предупреди днес, че Великобритания ще трябва да плати

...
Европейската Комисия предупреди днес, че Великобритания ще трябва да плати
Коментари Харесай

Великобритания ще трябва да си плати сметката преди да излезе от ЕС

Европейската Комисия предизвести през днешния ден, че Англия ще би трябвало да заплати останалата част от бюджета на Европейски Съюз даже в случай че напусне съюза без договорка.

 © БГНЕС
В изказване по отношение на подготовката за напускането на Обединеното кралство от Комисията обявиха, че няма да стартират търговски договаряния до момента в който Лондон не извърши „ своите финални задължения, които има към Европейски Съюз като страна членка ”.

Според съглашението, което английският министър председател Тереза Мей подписа предходната година, Англия ще би трябвало да изплати към 44 милиарда евро на Европейски Съюз.

Сумата ще покрие бюджетния ангажимент на страната към Европейски Съюз през преходния интервал в края на идната година, само че английския парламент отхвърли да ратифицира договорката, а Брекзит бе отсрочен за 31 октомври.

Мей е на път да се отдръпна като началник на английското държавно управление, а част от претендентите за нейния пост настояват, че са подготвени да изоставен съюза без договорка.

Това ще значи, че няма да има временен интервал и това би икономисало на Англия към 12 милиарда евро, само че по този начин сметките свързани с бюджета на Европейски Съюз не излизат.

Бившият английски външен министър Борис Джонсън допусна, че тази спестена сума ще даде на Обединеното кралство превъзходство в диалозите за развода, само че от Европейски Съюз обявиха, че за такива диалози не може да става и дума, в случай че сметката не бъде оправена.
 Борис Джонсън започва акцията си за идващ английски министър председател Борис Джонсън започва акцията си за идващ английски министър председател
Борис Джонсън, претендентът за мястото на Тереза Мей като английски министър председател, започва своята цифрова акция, ориентирана към вдишване на поста на водач...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР