Европейската комисия представя предложения, свързани с правата на детето, включително

...
Европейската комисия представя предложения, свързани с правата на детето, включително
Коментари Харесай

Европейската комисия с ново законодателство за защита на децата от сексуално насилие

Европейската комисия показва оферти, свързани с правата на детето, в това число ново законодателство на Европейски Съюз за отбрана на децата от полово принуждение и нова тактика за отбрана и преодоляване на децата в онлайн пространството, заяви Европейска комисия.

Комисията предлага ново законодателство и попречване в битката със полово принуждение над децата онлайн. При 85 милиона фотоси и видеоматериали, показващи полово принуждение над деца, докладвани единствено в международен мащаб през 2021 година, и доста други , които остават недокладвани, половото принуждение над деца е необятно публикувано.
 Френската католическа черква ще обезщети жертвите на полово принуждение
Френската католическа черква ще обезщети жертвите на полово принуждение

Стотици хиляди деца са били измъчвани от свещеници

Пандемията от COVID-19 изостри казуса. Новата Европейска тактика за по-добър интернет за децата (BIK+), която се предлага, има за цел обезпечаване на налични, съобразени с възрастта и информативни онлайн услуги и наличие, които са в най-хубавия интерес на децата. Стратегията съставлява цифровото направление на всеобхватната Стратегия на Европейски Съюз за правата на детето и отразява цифровия принцип " Децата и младежите следва да бъдат предпазени и овластени онлайн "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР