Европейската агенция по лекарствата е получила заявка за регистрация на

...
Европейската агенция по лекарствата е получила заявка за регистрация на
Коментари Харесай

ЕМА е получила заявка за регистрация на ваксината на Johnson & Johnson

Европейската организация по медикаментите е получила поръчка за регистрация на имунизацията против COVID-19 на Janssen-Cilag International N.V. (Янсен), част от фармацевтичния тръст Johnson&Johnson.
, че компанията е поискала условно позволение препаратът да бъде позволен до пазара на Европейски Съюз.
 COVID-19: ЕМА започва оценяването на имунизацията на CureVac COVID-19: ЕМА започва оценяването на имунизацията на CureVac
Европейската организация по медикаментите (EMA) стартира оценка на имунизацията против Covid-19 на компанията „ КюърВак “ (CureVac), изв...
Предварителната поръчка на общността за имунизацията на Johnson&Johnson е за 400 милиона дози.
Клиничните изследвания демонстрират, че тя има 66% успеваемост при попречване на COVID-19. Това значи, че 66% от хората, на които е поставена, не са развили никакви признаци.
Комисията на EMA по лекарствените средства в хуманната медицина (CHMP) ще оцени имунизацията, известна като COVID-19 Vaccine Janssen, по ускорена процедура. Очаква се тя да бъде записана за потребление в Европейски Съюз в средата на март 2021 година при изискване, че данните на компанията за нейната успеваемост, сигурност и качество бъдат оценени от специалистите като задоволително надеждни.
Това е против коронавирусната зараза в Европейски Съюз. Досега ЕМА записва препаратите на BioNTech/Pfizer, Moderna и AstraZeneca. България в началото се отхвърли от нея, в границите на общоевропейската поръчка, само че по-късно взе решение да поръча количества - поради закъснението обаче това ще стане благодарение на Швеция (Швеция би трябвало да поръча количества за нашата държава) т.е. евентуално ще има спомагателни логистични проблеми.
 ЕМА утвърди имунизацията на AstraZeneka ЕМА утвърди имунизацията на AstraZeneka
Ваксината на AstraZeneka бе утвърдена от Европейския съюз. Това заяви в Twitter Европейската организация по медикаментите (ЕМА).  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР