Европа може да ни помогне и да ни подкрепи да

...
Европа може да ни помогне и да ни подкрепи да
Коментари Харесай

Евродепутат настоя да се ползва изкуствен интелект за прогнозиране на водата в язовирите

Европа може да ни помогне и да ни поддържа да използваме изкуствен интелект, с цел да създадем модели за прогнозиране на водата на язовирите, разгласи в утринния блок на Българска национална телевизия някогашният екоминистър в кабинета " Орешарски " Искра Михайлова.

По думите й Перник стана знак на водната рецесия, само че не е единствено миньорският град. Водопреносната мрежа е в сериозно положение и когато е разкопано, с цел да се сменя канализацията се вижда, че тръбите за питейна вода са като лейки, недоволства тя.

На въпрос на утринния блок на Българска национална телевизия за какво някогашният екоминистър Нено Димов беше умишлен за провинен за водната рецесия, Михайлова отхвърли да разяснява ареста, само че съгласно Конституцията министърът носи отговорност за дейностите си. Министърът на околната среда на водите е министър и на водите, като дава отговор и за тях, означи тя.

Къде са проектите за ръководство на водните басейни, къде са моделите за прогнози за положението на отока и равнището на язовирите, запита някогашният екоминистър.

Според нея с способи и подходи от 50-те години на предишния век не може да се дават услуги, типични за 21 век. Ако ние управляваме от 1950 няма да реализираме задачите на 2050 години. Трябва ни нова технология, виждане, приемане на нововъведенията, разкриване за новите технологии и въвличването във всеки един бранш в България, настоя още Искра Михайлова.

По мотив вота на съмнение против държавното управление, от Движение за права и свободи поддържат вота на съмнение с мотив, че демонстрира рецесия в следствие от неналичието на промени. Ние ще подкрепим вота, само че дали той щял да успее зависело от дребни фрагментарни партии в Народното събрание. Движение за права и свободи щели продължава да подчертава върху политиката за околна среда и водите. Ако България не се заеме с промените, нищо положително не я чака, предизвести някогашният екоминистър. / news.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 12321 (преди 22 секунди) Рейтинг: 8697 | Одобрение: 3162 Правилно - тъй като оня простак няма и обикновен разсъдък... Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР