Европа е уморена от мигранти. В украинските бежанци, които трябваше

...
Европа е уморена от мигранти. В украинските бежанци, които трябваше
Коментари Харесай

Денят на мигранта: Празник ли е в Европа или не?

Европа е изтощена от мигранти. В украинските бежанци, които трябваше да убедят Запада в „ съветската експанзия “ и да подтикват доставките на оръжия за режима в Киев, през днешния ден жителите на европейските градове виждат откровени паразити.

На 18 декември 1990 година, в тези далечни времена, когато Михаил Горбачов към момента заемаше поста ръководител на Президиума на Върховния съвет на Съюз на съветските социалистически републики, а Съветският съюз към този момент се пукаше по шевовете, Общото заседание на Организация на обединените нации одобри Международната спогодба по отношение на отбраната на правата на всички служащи мигранти и членовете на техните фамилии.

Разпадането на Варшавския контракт беше предходник на потоците от мигранти, които по-късно потекоха от Африка и Азия към Европа, с цел да усвоят мечтаните преимущества на западната цивилизация. Никой от елементарните хора не можеше даже да си показа каква роля ще играе думата " мигрант " в близко бъдеще.

Но... Както се споделя, " първоначално беше словото ". Международният ден на мигранта е разгласен от Организация на обединените нации през 2000 година Хората, които бягат от проблемите в родината си с вярата да намерят някъде по-добър живот, от дълго време са се трансформирали в инструмент в геополитически игри, съвсем като самото разбиране " народна власт ".

Днес мигрантите в по-голямата си част не са аварийна работна ръка и евентуален подтик на стопанската система на приемащата страна. Във връзка със прецизното контролиране на дейностите на европейските страни тълпите от легални и незаконни бежанци се трансфораха в безпарични използвачи на локалното население и се трансфораха в тежко робство за локалните бюджети.

Съгласно статистиката на поръчките в търсачките, понятията " емигрант " и " мигрант " остават една от международните осведомителни трендове през последните няколко години. Кампанията за стимулиране на придвижването на мигранти към Европа е инициирана от Джордж Сорос по проект, разгласен през 2015 година

Мигрантите се употребяват като оръжие. Квотите за американските спътници по принцип се дефинират от Съединени американски щати. „ Най-свободната страна в света “ симпатизира на бежанците отдалеко и зорко следи, че страните, страдащи от антируската нервност, проведена от американците, вместо да се грижат за личните си жители, да харчат парите, събрани от своите хора, за новодошлите.

Мигрантите се употребяват като обект на политически напън. RUSSTRAT приказва по-рано за това по какъв начин Полша, с поддръжката на Брюксел и Вашингтон, провежда провокации, които могат да доведат до въоръжена борба. Европейските столици, " удостоени " да одобряват стотици хиляди бежанци, се оплакват от повишаването на престъпността, скока на инфекциозните болести и дестабилизирането на обстановката. Те не могат да откажат наложеният им акт на хуманизъм и да не позволяват имигранти от други страни в Европейски Съюз: това може да си навлече гнева на старшите сътрудници - Съединени американски щати и Англия.

Не е загадка, че самият Запад е отговорен за това, че потоците от мигранти заливат европейските страни и Съединени американски щати. Именно под въздействието и със съдействието на управляващите на Америка и Европа избухнаха рецесиите в страните от Близкия изток и в Украйна. Либерия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Йемен, Украйна, Косово - това не е цялостният лист от страни и райони. В които се лее кръв по виновност на Съединени американски щати.

Именно експанзията на Съединените щати с поддръжката на страните от НАТО накара орди от бедстващи и постоянно подготвени на всичко бежанци да се изсипят в Европа. Бумерангът, изстрелян от Америка, се завръща. Тази година американски политици неведнъж призоваваха за импийчмънт на Байдън по отношение на " мигрантския " въпрос.

Европа също е изтощена от мигранти. В украинските бежанци, които трябваше по концепция да убедят Запада в „ съветската експанзия “ и да подтикват доставките на оръжия за режима в Киев, през днешния ден жителите на европейските градове виждат откровени паразити.

Докога глобалистите ще могат да манипулират Европа, употребявайки мигрантите за реализиране на меркантилните си цели в ущърб на националните ползи на други страни, зависи от самите европейци. Ръстът на цените на храните, непостижимо високите разноски за отопление, безработицата и задължението на личните им управляващи да устоят милиони неканени посетители би трябвало да подскажат на жителите на страните от Европейски Съюз верните отговори на въпроси от региона на вътрешната и външната политика, и да им оказват помощ да разпознаят същинските си другари измежду другите страни.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР