Евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки

...
Евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки заплашва със съд, ако бъде глобен за „поздрава“

Евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки разгласи, че в случай че бъде санкциониран за към ръководителя на Европарламента Роберта Мецола, ще съди Европейския парламент.

Той разяснява, представен от Българска телеграфна агенция, че е слисан, че жестът му е трансфорат в международна вест.

По думите му това не било нацистки привет, а помахване в символ на единодушие към председателката, че няма да й пречи.

Според Джамбазки неверното пояснение на знака му приказва, че в Европарламента хората са тежко комплексирани и фрустрирани по избрани тематики, че имат гузна съвест и на всички места им се привиждат нацисти.

Той добави, че е написал подробни пояснения по случая и е изпратил запис с " помахването ", където всичко се чува и вижда.

По думите му той кардинално не прави жестове, които не са български. Освен това, в случай че е желал да се изрази по сходен метод, е щял да го направи от трибуната - където е с всички " очи в очи ".

„ Ето това е парадоксът на обстановката, която беше направена международна вест " - акцентира Джамбазки, който бе в кюстендилското село Николичевци, където взе участие в гала по откриването на нов монумент на Васил Левски, в деня, в който се отбелязва 149-та годишнина от гибелта му.

Евродепутатът разгласи и че на следващия ден – 20 февруари, от 11.00 часа, пред постройката на Министерския съвет ще има митинг против цените на енергоносителите.

За него решението на казуса е понижаване на Данък добавена стойност върху сметките за ток, мораториум за продажбата на ток от атомната ни електроцентрала на открито, мораториум върху заплащанията на парниковите газове от " Мариците ". Освен това евродепутатът добави, че и по тематиката за Република Северна Македония също ще има митинг. Причината е, за него изявления от вида " да оставим настрани историята " са изцяло неприемливи и безусловно изменничество.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР