Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от
Коментари Харесай

Евродепутатът Асим Адемов: Въстаниците от протеста в София да дойдат с нас при народа

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община разгласява фотография от срещи с жители, на които участва и депутатът Десислава Атанасова. Двамата разговаряха с хората за настоящите политически въпроси и ползите на жителите.

Адемов не спести рецензия към протестиращите. Подобно на премиера Бойко Борисов, който през вчерашния ден запита реторично кой различен дава действителни решения на проблемите на хората, и евродепутатът през днешния ден прикани протестиращите да отидат при народа.

"На "жълтите павета " в София слушаме едни въстаници, които са се самопровъзгласили за представители на хората: "народът това желае, народът това споделя ". Но да дойдат с нас да идем измежду народа, преди да приказват от негово име. За да видят, че Народ има освен на жълтите павета в центъра на София! ", разяснява във фейсбук Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община.

Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община е един от дейните евродепутати, който не пести рецензия към водачите на митинга през цялото време. Многократно е отправял и рецензия към президента Румен Радев. При събирането на актива на ГЕРБ в двора на София Тех Парк през август точно Адемов беседва с група протестиращи, пристигнали да желаят оставката на Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР