Евродепутатът Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985

...
Евродепутатът Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985
Коментари Харесай

Има ли нещо ново, което трябва да знаят българите заради Брекзит и COVID-19?

Евродепутатът Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е разяснява в изявление за NOVINI.BG какво би трябвало да знаят българите за Брекзит в миг на пандемия на COVID-19.

Той подсети, че е имало два опита, само че не е реализиран резултат, какъвто е предстоящ – не е имало изясняване на комерсиалното съглашение сред Европейски Съюз и Англия и поради това ще се съблюдават решенията на Европейския съд и ще се съблюдават всички условия. Може да продължат договарянията, само че и да се търси различен вид – да вземем за пример от вида „ Канада “.

За българските жители разпоредбите остават същите, терзанията продължава да ги има. Има обаче и един нов миг – при започване на март по искане на министъра на земеделието на Обединеното Кралство по искане на министъра на земеделието квотата на сезонните работни ще бъде увеличена четири пъти – на 90 000.

Относно това дали Европейски Съюз е реагирало съответно на рецесията с COVID-19, Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е съобщи, че в този момент спрямо 2008 година Съюзът е реагирал доста по – бързо.

Във връзка с фонда, който ще се употребява за подкрепяне на бизнеса да излезе от рецесия, Кючюк съобщи, че дебатът по въпроса е тежък. „ България към момента не съм чук да изрази позиция. Трябва да изберем на коя страна сме “, сподели евродепутатът. „ Планът ще е доста секторен и подробен “, счита той.

Цялото изявление с българския евродепутат Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е пред NOVINI.BG може да чуете по-късно ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР