Евродепутатът Асим Ахмед Адемов съобщи във фейсбук профила си: По

...
Евродепутатът Асим Ахмед Адемов съобщи във фейсбук профила си: По
Коментари Харесай

Конференция "Дезинформация и пропаганда срещу ЕС. Ролята на бившите  кадри на комунистическите тайни служби в Централна и Източна Европа"

Евродепутатът Асим Ахмед Адемов заяви във фейсбук профила си: " По случай 9 май - Ден на Европа, дружно с сътрудника Александър Йорданов Александров организираме в сряда, 11 май, в Европейския парламент конференция на тематика: " Дезинформация и агитация против Европейски Съюз. Ролята на някогашните фрагменти на комунистическите секрети служби в Централна и Източна Европа ".

От България вземат участие доктор Андрей Ковачев, доц.д-р Антоний Гълъбов, доцент доктор Момчил Дойчев, доц.д-р Харалан Александров и доц.д-р Николай Сираков. Гост лектори са още евродепутатите Андрюс Кубилус - някогашен министър председател на Литва и Раса Юкневичине - някогашен министър на защитата от Литва, както и Владимир Балчик от Словакия. В полемиката ще вземат участие и други членове на парламентарната група на ЕНП.

Защо такава конференция и за какво в този момент? Защото след началото на " смяната " и военната експанзия на Русия против Украйна, в българските медии изпълзяха куп познати лица - сътрудници и сътрудници на някогашната Държавна сигурност, които манипулират българската общност и популяризират кремълска агитация ориентирана против Европейски Съюз и неговите решения. Да разкажем за тяхната антиевропейска и антибългарска активност е наш дълг като евродепутати.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР