Евроатлантикът Пеевски срещу проруската Възраждане - история за парламентарния галоп

...
Евроатлантикът Пеевски срещу проруската Възраждане - история за парламентарния галоп
Коментари Харесай

В Честно казано с Люба Кулезич тази вечер: Скандалите с КС, Ком...

Евроатлантикът Пеевски против проруската " Възраждане " - история за парламентарния галоп на болшинството, с цел да защищити председателското място в Комисията за надзор на службите. Гостуват някогашният шпионин Лъчезар Тасев и Методи Андреев, някогашен член на Комисията за надзор на службите, които коментират каква е ролята на парламентарния контрол и да чакаме ли обещаната промяна на тези служби.

Осветяване на болнични дефицити. В студиото влизат Ани Стоянова и Кремена Кунева от Фондация " Даная ", които не престават митинга си с искане за оставката на шефа на УМБАЛСМ " Пирогов " и упорстват за качествено раздледване на последните четири дни от живота на 15-годишното момиче, в които документи и изказвания на участници и очевидци не престават да не пасват напълно. 

Безумното време, в което живеем, и мощните характери в него - представяме ви фотографският цикъл " Строителите на модерна България " на художника-фотограф Теодора Нишков. Заедно със брачна половинка си - доцент Александър Нишков, приказват за другите аспекти на времето през неговите лица и имат вяра, че стремежът към идеалите ражда герои, а стремежът към ползи - подлеци. 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР