Евроатлантическите ценности нямат алтернатива, заявява Делян Пеевски, председател на ДПС,

...
Евроатлантическите ценности нямат алтернатива, заявява Делян Пеевски, председател на ДПС,
Коментари Харесай

Пеевски: Евроатлантическите ценности нямат алтернатива

Евроатлантическите полезности нямат опция, декларира Делян Пеевски, ръководител на Движение за права и свободи, в позиция, изпратена до медиите.

" Днес се навършват 20 години от присъединението на България към НАТО. 20 години, в които България се утвърди като високоценен, благонадежден и сигурен сътрудник на интернационалната сцена. "

Пеевски акцентира, че приносът на Движението за права и свободи за постигането на стратегическата цел за България е голям.

" Движение за права и свободи през цялото време отстоява евроатлантическите полезности, повярва, че пътят за развиване на страната ни минава през НАТО и Европейски Съюз и наложи този цивилизационен избор. Като съществени бранители на правата и свободите и на мира, ние сме твърдо уверени, че атлантическите полезности нямат опция. Те се трансфораха в главен дирек в интернационалните геополитически връзки. Във времена на война и тежки провокации е належащо всяка една от страните членки на Алианса да работи за единение и взаимност, в името на груповата сигурност и опазването на живота и здравето на хората ", се споделя още в позицията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР