Еврейският произход на украинския президент Владимир Зеленски не означава, че

...
Еврейският произход на украинския президент Владимир Зеленски не означава, че
Коментари Харесай

Дмитрий Полянски: Еврейският произход на Зеленски не означава, че в Украйна няма прояви на нацизъм

Еврейският генезис на украинския президент Владимир Зеленски не значи, че в Украйна няма прояви на нацизъм, сподели Дмитрий Полянски, първи заместник-постоянен представител на Русия в Организация на обединените нации, оповестява съветският вестник

Така дипломатът отговори на заместник-държавния секретар на Съединени американски щати Уенди Шърман, която " като еврейка и гражданка на Съединени американски щати " не видя сходни прояви.

За разлика от представителя на Белия дом, Полянски даде съответни образци за прояви на нацизъм в Украйна, написа вестникът.

„ Първо, издигането в сан на национални герои на такива хора като Степан Бандера и Роман Шухевич. Знаете какъв брой доста са създали тези хора неприятно за човечеството ", сподели Полянски. " Това са хора, които са си сътрудничили с нацистите, които са взели участие в убийствата на евреи, поляци, руснаци, украинци. Ако се съмнявате, попитайте поляците за това. “

Също по този начин първият заместник-представител на Руската федерация в Организация на обединените нации напомни, че украинските националистически батальони имат нацистки знаци на шевроните си. „ Имаше даже случай, в който НАТО отстрани фотография на украински боец от страницата си заради потреблението на несъответствуващи знаци на облеклата му “,.

„ Разбира се, нищо не значи, в случай че имате нацистки знак на ръкава си, подиграва се Полянски. „ Разбира се, в случай че вашите бойци изтезават пандизчии и изгарят свастики на гърдите им, това също не значи нищо – от ваша от позиция, това не са нацисти”, добавя дипломатът.

„ Комсомольская истина “ напомня, че по-рано генерал-полковник Михаил Мизинцев, началник на Националния център за ръководство на защитата на Русия, е оповестил откриването на тела на цивилни в Мариупол със следи от изтезания. Съобщава се също, че върху телата са издълбани неонацистки знаци и свастики.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР