ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма Младежи с

...
ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма Младежи с
Коментари Харесай

ЕВН кани студенти за стажанти

ЕVN България ще организира своята лятна стажантска стратегия " Младежи с бъдеще " за тринадесета поредна година. Тя дава опция на надарени младежи да придобият действителен на практика опит в сдружението. Желаещите да вземат участие в програмата могат да аплайват по избрани позиции в сходство с техния интерес и желания. Програмата е с дълготрайност три месеца: юли, август и септември 2018 година В взаимозависимост от оповестените позиции местата на осъществяване на стажовете включват централни отдели на EVN България и потребителски центрове на компанията в Югоизточна България.

Желаещите за стаж могат да подадат документи до 30 април 2018 година на електронен адрес: [email protected]. Информация за съответните стажантски позиции е оповестена на интернет страницата на ЕVN България www.evn.bg в меню „ Кариери ”.

И тази година стажантите ще имат опция да работят по действителни и значими планове, подкрепяни от опитни и квалифицирани експерти. След края на стажа най-успешно представилите се ще имат късмет да получат предложение за по-дългосрочен ангажимент в сдружението или покана за посещаване на централата на EVN в Австрия.

През 2018 година EVN България още веднъж ще вземе присъединяване в редица кариерни конгреси за дейни студенти и търсещи работа да осъществят директен контакт с представители на компанията и да получат подробна информация и консултация за кариерните благоприятни условия в нея. Национални дни на кариерата ще се проведат в Пловдив на 4 април.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР