евицата Марая Кери признава в своята автобиография, в която „не

...
евицата Марая Кери признава в своята автобиография, в която „не
Коментари Харесай

Марая Кери призна за изневяра

евицата Марая Кери признава в своята автобиография, в която „ не оставя необърнат камък”, че е изневерила на своя тираничен първи брачен партньор, написа в. „ Дейли стар”, представен от Българска телеграфна агенция.

През 1993 година, едвам 23-годишна, Кери се омъжва за 43-годишния музикален продуцент Томи Мотола, който по думите ѝ след това

упражнява надзор над нея и не ѝ разрешава да се вижда с приятелите и фамилията си .

Двойката се разделя през 1997 година

Автобиографията „ The Meaning of Mariah Carey” на световноизвестната изпълнителка излезе на книжния пазар в понеделник. В книгата Марая Кери разкрива, че по време на брака си с Мотола е държала чанта с багаж под леглото си, ако ѝ се наложи да избяга от него.

„ Чувствах се по този начин, като че ли той стопира кръвообръщението ми, държейки ме настрани от приятелите и скромното семейство, което имах. Не можех да беседвам с никого, който не беше под контрола на Томи. Не можех да излизам или за върша нещо с някого.

Не можех да се движа свободно даже в личната си къща ”,

написа Кери.

Томи Мотола не е коментирал обществено изказванията в автобиографичната книга на някогашната си брачна половинка, само че е декларирал, че желае „ всичко най-хубаво на нея и фамилията ѝ”.

Марая Кери разкрива също, че е изневерила на Мотола с играча от „ Ню Йорк янкис” Дерек Джетър, с който се е сближила, защото и двамата имат родители от разнообразни раси. Певицата дефинира аферата си с Джетър като нужния „ катализатор”, с цел да се освободи от контрола на Томи Мотола.

Между 1998 и 2001 година Марая Кери има връзка с артиста Луис Мигел.

През 2008 година певицата се омъжва за артиста и комедиант Ник Кенън ,

с който се среща на фотосите за клипа към парчето си „ Bye Bye”. Три години по-късно се раждат близнаците им Марокан и Монро. През август 2014 година Ник Кенън удостоверява, че с Марая Кери са се разделили. През декември същата година Кенън подава молба за бракоразвод.

След къс годеж с австралийския милиардер Джеймс Пакър, през 2016 година Марая Кери стартира връзка с хореографа Брайън Танака, белязана от раздели и събирания.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР