Evil Pepe Coin, известен още като $EVILPEPE, е меме криптовалута,

...
Evil Pepe Coin, известен още като $EVILPEPE, е меме криптовалута,
Коментари Харесай

Evil Pepe “братовчед” на $PEPE? Какво можем да очакваме?

Evil Pepe Coin, прочут още като $EVILPEPE, е меме криптовалута, която набира все по-голяма известност. Тя се откроява със мощния си маркетингов екип и притегля вниманието на вложителите с опцията за изключителна облага.

Монетата е част от “ ”, известни с сполучливи крипто планове като Pepe. Подобно на своя “ ” $PEPE, Evil Pepe Coin има капацитет да доближи високи върхове в крипто света, само че ще успее ли?

В тази публикация ще ви покажем някои съществени преимущества на $EVILPEPE и ще забележим дали може да докара на ранните си вложители страхотни изгоди.

Стартира вторник, само че към този момент събра над $130,000

Evil Pepe Coin , новата меме криптовалута, започва вторник, само че към този момент събра повече от $130,000, което я прави един от най-горещите нови планове на крипто пазара. Предварителната продажба на монетата, която продължава до 2 август 2023 година, сега е в цялостен кипеж.

Този величествен старт акцентира огромното внимание, което Evil Pepe Coin към този момент е привлякла. Taзи нова криптовалута получи положителни рецензии от доста крипто анализатори и е обект на дейна полемика в обществените медии и крипто форумите.

Заради тази еуфория, доста вложители към този момент се включват в предварителната продажба, купувайки монети на цена от $0.000033. Тя ще продължи до постигане на твърдата граница от $1,996,002 или до 2 август 2023 година, според от което настъпи първо.

Evil Pepe Coin също по този начин се чака да бъде включена в няколко децентрализирани тържища (DEX) след предварителната продажба. Този ход може да помогне на $EVILPEPE да получи още по-голяма “ ” и да притегли по-широк кръг вложители.

Хубавото е, че Evil Pepe Coin демонстрира преуспяващ капацитет, а това може да значи обилни благоприятни условия за облага за ранните вложители.

Изестни медии към този момент разясняват криптовалутата

Evil Pepe Coin към този момент притегля вниманието на известни медии в региона на криптовалутите. Уебсайтове като CryptoPotato, CoinGape, Techopedia, Finbold, The Financial Express, Cision и други към този момент разискват тази нова меме монета, което акцентира растящия ѝ капацитет и опцията за огромни облаги.

Тази показност е от основно значение за разпространяването на информация за Evil Pepe Coin и за привличане на вложители. С нарасналото медийно внимание и силата на маркетинговия екип зад Evil Pepe Coin, допустимо е монетата бързо да набере скорост и да предложи обилни благоприятни условия за облага.

Все още е рано да се каже каква ще може да е ориста на Evil Pepe Coin, само че вниманието, което получава от известни крипто медии, е добър знак. То демонстрира, че монетата е на прав път да притегли огромен брой вложители и евентуално да предложи впечатляващи облаги.

Фокусът върху общността към този момент дава своите резултати, защото инфлуенсърите поддържат плана

От самото начало на своето битие, Evil Pepe Coin се концентрира върху своята общественост. За разлика от доста други предварителни продажби, 90% от общия брой токени са предопределени за предпродажбата. Това значи, че разполагаем има голямо количество монети за вложителите, които желаят да вземат присъединяване.

Цената на токена също е направена по този начин, че да разрешава придобиване на огромен брой токени преференциално. С цена от единствено $0.000033 на токен по време на предварителната продажба, вложителите имат действителен късмет да осъществят до 100Х облаги, в случай че планът реализира своите цели.

Подкрепата за Evil Pepe Coin не идва единствено от общността. Известни YouTube инфлуенсъри като “ ” също показаха своята поддръжка за монетата. Анализатори от одобрени крипто уеб сайтове като Cryptonews правят оценка капацитета на $EVILPEPE за реализиране на 10Х.

Това акцентира високата степен на възторг и вероятността за триумф, свързани с Evil Pepe Coin. Стабилната поддръжка от общността и крипто специалистите основава идеална конюнктура за бързо разгръщане на монетата след предварителната продажба.

PEPE доближи $1.8 милиарда пазарен дял, какъв брой може да стигне $EVILPEPE?

Един от най-големите въпроси към Evil Pepe Coin е какъв брой високо може да скочи тази меме монета. За да отговорим на този въпрос, е добре да погледнем към триумфа на “ ” – Pepe Coin ($PEPE).

$PEPE съумя да направи великански скок, достигайки пазарна капитализация от над $1.8 милиарда по време на пика си. Въпреки че от този момент пазарната капитализация на монетата е спаднала, даже и сега токенът разполага с над $600 милиона пазарна капитализация, което е третото най-хубаво достижение измежду меме криптовалутите, изоставайки единствено от потвърдените имена Dogecoin & Шиба Ину. Трябва да обаче да разгледаме и комерсиалният размер. Там $PEPE е на шесто място в класацията освен измежду меме монетите, а измежду всички криптовалути.

Ако $EVILPEPE успее да последва стъпките на своя “ ” и да доближи сходни висоти, резултатите биха били поразителни. При пазарна капитализация от $100 милиона, вашата инвестиция от да вземем за пример 1,000 лв. ще бъде оценена на над 294,000 лв..

Този капацитет за високи облаги е повода, заради която доста вложители към този момент са решили да влагат в $EVILPEPE. И въпреки всичко, както постоянно, е значимо да си спомним, че крипто вложенията са рисковани и би трябвало да извършите лични инспекции преди да предприемете каквито и да било дейности.

Заключение

Evil Pepe Coin е нова криптовалута, която макар своята къса история, към този момент предлага огромен капацитет. С дейна и динамична общественост, амбициозни проекти и мощна маркетингова тактика, тази меме монета бързо притегли вниманието на вложителите.

Ако Evil Pepe Coin успее да доближи своите цели и да реализира пазарна капитализация от $100 милиона, това би могло да значи големи облаги за ранните вложители.

Въпреки всички преимущества, би трябвало да си помним, че крипто вложенията са рискови. Затова, преди да инвестирате, е значимо да извършите задълбочено изследване и да оцените всички опасности. Но в случай че сте подготвени да приемете тези опасности, Evil Pepe Coin може да бъде един от многообещаващите планове за вас.


 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР