Евгения Калканджиева винаги е правила впечатление с категоричността, с която

...
Евгения Калканджиева винаги е правила впечатление с категоричността, с която
Коментари Харесай

На 44 години Калканджиева откри новата си любов

Евгения Калканджиева постоянно е правила усещане с категоричността, с която декларира и отстоява мнението си, и безспорната безкомпромисност, с която е влиза във всяка обществена роля отвън стилния свят.

Шефката на „ Визаж” до момента се е изявявала все в риалитита – като героиня и като коментатор.

Зрителите я помнят от „ Къртицата” по ТВ7 и два сезона на „ ВИП Брадър”, както и като постоянен посетител на водещия Ники Кънчев в студиото на шоуто. Чак е необичайно, че едвам в този момент, когато към този момент е на 44 години, Жени Калканджиева получи късмет да взе участие във филм.

Ето, че и това се случи. Най-красивата ни миска, която преди дни влезе в яростен скандал с дизайнерката Миглена Каканашева на Седмицата на модата в София, се изявява с роля в лентата на „ Ятаган” на режисьора Андрей Андонов. Премиерата на кино лентата се чака при започване на 2020 година

„ Това е първата ми толкоз комплицирана и многопластова роля. Аз играя разнообразни хора - един път съм властна и амбициозна, различен път съм общителна, мека и обрана. Леко подмазваща се на медиите и тяхното експертно мнение. Персонажът ми има разнообразни лица, само че като цяло се развива през целия филм”, презентирала е Жени ролята си на шефка на Дирекция за битка с тероризма, която се издига до евродепутат.

В началото миската била много неуверена като актриса, само че с поддръжката на режисьора и целия екип на лентата, напреднала бързо. „ Ставам все по-добра, освен като артист, само че и в кариерата на моята героиня. Трябваше да изиграя доста и разнообразни положения, това ми беше доста забавно. Експериментирах, следих се вкъщи”, споделя Жени. Не й било елементарно освен, тъй като това е дебюта й като актриса, а и тъй като ролята й не е лека.

„ Трудно ми е, тъй като би трябвало да приказвам с доста думи и комплицирани фрази, а да не споделям нищо. Даже Мариан Вълев ми сподели: „ Как си го научила този текст, тъй като той няма смисъл”, споделя през смях Жени. В лентата тя си партнира с Вълев, Васил Василев-Зуека, Георги Стайков, Стефан Денолюбов, Китодар Тодоров. Сред изненадите за феновете са актьорите Любомир Нейков и Ники Илиев. Жени бързо се сработила с всички и дори ги впечатлила с актьорските си умения.

За ролята си тя се подготвяла много дълго.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР