Евгени Минчев скочи на родните фризьори и ги направи на

...
Евгени Минчев скочи на родните фризьори и ги направи на
Коментари Харесай

Евгени Минчев избухна: Има ли по-голямо дъно от фризьорите?

Евгени Минчев скочи на родните фризьори и ги направи на нищо, видя Lupa.bg. PR-ът и всемирски лъв се оплака от плачевното положение на коафьорите у нас. Лордът посетил няколко салона в квартала си и цветущо описа за видяното в разкрасителните студия. Евгени Минчев желал просто да се боядиса, само че по този начин и не съумели да го привлекат като клиент в цели 3-4 фризьорски салона. Ето целия роман на светския лъв, който публикуваме без редакторска интервенция:

" ФРИЗЬОРИТЕ! ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМО ДЪНО?
Една жена сподели, че- ДА. Дъното са.
Преди време попитах известна вносителка на артикули за коса, за какво са толкоз надути, арогантни и глуповати фризьорите. Тази жена, която минава за най-хубавата в сектора, отговори че всеки, който е опитал всичко в живота и се е провалил, купува артикули за стотина лв. и става коафьор.
Винаги съм си повтарял това, когато съм неудовлетворен от държанието на фризьорите. Надменноста, чупките и стойките, закъсненията, говоренето на ТИ, са единствено част от този пейзаж. Доскоро употребих услугите на един коафьор, който си закъсняваше като теснолинейката за Пордим и още с влизането в салона се провикваше- „ аВе, какво шЯдьем дньеска? “. Младият, с голям корем гей, който му е сътрудник, гледа като Мадона, преди шлагера и Бонита и вместо да поздрави си извръща главата. Още не ми е изсъхнала косата и девет пици, седем таратора и бутилка бяло вино са в салона. Часът няма 12.00.
Понеже разказаният коафьор ненадейно си е взел един месец отмора, без да уведоми клиентите си, измежду които и аз, потеглих из квартала да диря някой да избави ситуацията. Попадам в празен салон, жанр 84-та година, с дебела до безсрамие жена, която нагъва от едната пластмасова паница любеница, от другата- нещо, което приличаше на кьопоолу. Дебелите и крайници, с форма на натопена във вода елементарна вафла, гледат тъкмо към вратата и към мен. Гледката е като входа на Съева дупка. Докато фъфли и запраща динени семки към мен, фризьорката ме кара да си запазя час, видите ли- в този момент обядвала. На 25 метра от нея- различен салон. Нахакана, изрусена ошмуляна коса ме посреща на входа с цигара в уста и картонена чаша с кафе. Гледа ме, както несъмнено Цола Драгойчева е гледала Вълко Червенков. Не стигам да я попитам даже имат ли час или нямат. Имат издадена смъртна присъда да са такива, каквито са. Падение.
Влязох в един магазин и си купих багра. Ще се боядисам и ще си пусна дълга коса. И без тях мога.
Само ме е гняв, че страдах с тях и се молих за тях по време на пандемията. Останали са с ненаучени уроци.
И за финал- един от най-успешните фризьори в Лондон Ники Кларк тропна кепенците на бизнес за 60 милиона паунда. Вие закъде сте тръгнали да вирите глави, в които от време на време нищо няма.
Съчувствам ви! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР