Евгени Минчев нанесе тежък удар на водещия на ВИП Брадър“

...
Евгени Минчев нанесе тежък удар на водещия на ВИП Брадър“
Коментари Харесай

Изненада: Голям скандал по тъмна доба между Евгени Минчев и Ники Кънчев (СНИМКИ)

Евгени Минчев нанесе тежък удар на водещия на „ ВИП Брадър “ Ники Кънчев. Ексцентричният пиар получи влиятелна статуетка на тържествена гала в столичен клуб, оповестява „ Блиц “. След като сподели няколко думи на сцената и се върна назад в публиката, към него, с цел да го поздрави, се насочи Ники Кънчев. Начинът, по който обаче отвърна Лордът, бе фрапантен. Минчев извърна взор, наведе глава и я поклати, с цел да покаже на лицето на Нова тв, че не желае по никакъв метод да бъде приближаван дори от него.
Кънчев очевидно се смути от реакцията на миналогодишния коментатор в лайф епизодите на риалитито. Минута по-късно му се наложи да се качи на сцената, с цел да получи самопризнание за работата си – статуетка. Той се опита да замаже обстановката „ Евгени май нещо ми е сърдит„, вметна в речта си водещият.
Поведението на Минчев дава отговор на въпроса за какво през последния сезон ставаме очевидци на отсъствието му от „ ВИП Брадър “.
 Изненада: Голям скандал по тъмна доба сред Евгени Минчев и Ники Кънчев (СНИМКИ)
 Изненада: Голям скандал по тъмна доба сред Евгени Минчев и Ники Кънчев (СНИМКИ) Евгени Минчев за абсурда с билбордовете: Отегчени гейчета с тъмни кръгове под очите желаят да се натъманятИма ужасно момчета… Най-големият грях е да бъдеш повърхностен…
Слушайте, благи хора, знам, че е …Dec 20 2018skafeto.com

Въпреки ексцентричните му и постоянно забавни мнения, пиарът към този момент не се изявява там, а повода е свада. Дали разколът е единствено в връзките му с Ники Кънчев, или като цяло с Нова телевизия, обаче не знаем.
След къса тирада Кънчев зае мястото си на отреденото му сепаре. Той продължите да се забавлява дружно с сътрудниците си от медията – Гала и половинката й Стефан, Гери Малкоданска и брачният партньор й, Папи Ханс, Джуди Халваджиян и Зейнеб. Всички те взеха по една статуетка, а час по-късно, след доста фотоси и видеа, напуснаха заведението.
Събитието бе почетено от още доста известни лица, измежду които Гери Дончева, Тони Стораро и двамата му синове Емрах и Фики, Софи Маринова, Гринго и Лоренцо, Емилия, Алисия, Гери-Никол, Ивайло Колев, Тита, Криско, СкандаУ, Биляна Лазарова, Валентин Кулагин, Златка Димитрова, певицата Мария, Джино Бианкалана, Татяна и още доста други.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР