Евгени Генчев не може да води самостоятелен начин на живот,

...
Евгени Генчев не може да води самостоятелен начин на живот,
Коментари Харесай

Евгени Генчев избягал в чужбина заради майка си

Евгени Генчев не може да води независим метод на живот, най-малко не и в България. Пианистът има изключително властна майка, която към момента го управлява. Именно поради нея е отпътувал да учи и работи в чужбина.

Къдрокоското желал да се измъкне от оковите на родителката си, която го е обсебила и се държи с него по този начин, като че ли е кърмаче. На финала на шоуто стана ясно за какво „ Ергенът ” няма да се задоми. Къдрокосият гений сподели държание на чехльо, който козирува на всевластната си майка. Родителката на пианиста потресе феновете на формата, които останаха ошашавени от държанието й към Валерия.

„ Властна, злобна, невъзпитана и груба... отврат. Жено, не пречи на сина си да бъде благополучен, ужасна си! В кой век живее, всички деца на нея да се кръщават, на отмора с нея, общуване с нея. Аз съм потресена по какъв начин такива дами унищожават децата си и фамилията им. Пълен смут ”, написа възмутена зрителка.

Зрителите на шоуто останаха потресени от нападателното държание на мама Светла, която се държа извънредно с Валерия. Свекървата намерено й съобщи, че ще би трябвало да живее с нея, като остарее, да се грижи за нея, да кръсти детето си с нейното име, а насочи и още куп условия към кандидат-снахата. Според майката всички внучки би трябвало да се споделят Светла, макар че към този момент има едно момиченце, което е кръстено на нея.



Родителите на Евгени наподобяват благи, само че се бъркат в живота му

Близки до семейство Генчеви издадоха пред „ Уикенд ”, че майката на Евгени се държи по сходен метод с всички гаджета на сина си и в последна сметка ги прогонва. Независимо какъв брой са умни, възпитани и красиви, бъдещата им свекърва не ги утвърждава за златния си наследник. Обикновено майката на пианиста не демонстрира ревността си на първа среща с момата, само че няколко месеца по-късно взима на прицел клетата госпожица. Светла започвала да „ хапе ” избраницата на сина си за всичко допустимо: за какво прекарват малко време с нея и фамилията, за какво Евгени не се чува с мама по 2-3 пъти дневно, за какво пианистът няма да вечеря у дома, а избира сантиментална вечер с обичаната си. Това е мъчно за понасяне даже и от най-търпеливите девойки. Явно властната мама Светла целеустремено желае „ Ергенът ” да си остане ерген.

„ Майка ми не е одобрила нито едно момиче, с което съм бил ”, призна Евгени и по този начин стана ясно, че е мамино синче, което в никакъв случай няма да се ожени, тъй като родителката му е уверена, че няма почтена снаха за неповторимия й наследник.

„ Никога не бих изтърпяла майка като тази на Евгени! Какви имена, какви обичаи, какви 5 лв.?! Тези хора са ненормални! Ето по тази причина има толкоз мамини синчета, лигльовци и мухльовци в 21 век! Само тъй като майката непрекъснато се меси в живота на към този момент фамилния си наследник. Евгени не знае по какъв начин да я сложи на място. Как може да се оставя тази себична и злобна жена, да му въздейства на избора на брачна половинка? Пази Боже от такава свекърва - кобра очиларка! ”, разясняват в обществените мрежи.

Евгени Генчев е роден през лятото на 1989 година в Пловдив. Завършил е Кралската музикална академия в Лондон. Изнасял е концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други Виртуозният музикант е чест посетител в редица събития и стратегии на международните телевизионни колоси, а измежду най-впечатляващите му изяви е осъществяването му в шоуто на Хайди Клум – „ Следващият топмодел ”.

Красавецът от Пловдив е отпътувал за Лондон още на 19 години, като очевидно се е надявал по този начин да се откъсне малко от задушаващото държание на родителката си, само че без триумф. Разбира се, в Англия Генчев е имал доста по-голяма независимост, в сравнение с в родния Пловдив. 32-годишният пианист е зодия „ Рак ”, обожава фамилията си, има вяра в ангели, харесва драмите и не обича филми на ужасите. Концертирал е из цяла Европа, Северна Америка, Китай и Австралия. Носител е на повече от 15 национални и интернационалните награди за пиано.

„ От дете имах щастието да бъда отгледан в къщата на баба ми и дядо ми, по-специално в тяхната зеленчукова градина, където им помагах да почистват плевелите, помагах при засаждането на домати и чушки, а от време на време даже орях земята с нашия дребен ръчен трактор. Тогава усетих какъв брой доста заземяващо и зареждащо е да си в контакт с почвата и още повече да се грижиш за нея. Тогава разбрах и странната връзка на аромата, предаван от почвата, който също резонира непосредствено с музиката ”, споделя 33-годишният красавец.

Въпреки солидното си обучение, живота в чужбина и необятния светоглед, къдрокоското не успяваше да завърже диалог с момите от шоуто. Индивидуалните им срещи бяха същинска тъга за феновете, които се чудеха за какво това възпитано и неглупаво момче се мъчи по този начин при диалозите си с дамите. Основната причина очевидно е майка му. Светла е много завладяваща и по този начин е основала комплекси на Гената, както му споделят приятелите. „ Ролята на родителя е да поддържа, а не да се бърка. Евгени ще си остане ерген с тази майка-пазител. Тя вместо да му оказва помощ, му пречи и по никакъв начин не му прави услуга ”, разясняват другари на музиканта.

В шоуто „ Ергенът ” пианистът постави годежния пръстен на моделката и буйна любителка на кучета Валерия Георгиева. Плевенчанката дефилира по стилните сцени в Азия, само че нейната огромна пристрастеност са бездомните кучета и котки. В родния си град тя е направила подслон за тях и влага всеки извоюван лев в него. Изборът на Евгени се оказа неособено сполучлив съгласно мнозина почитатели на любовното риалити. Други стискаха палци за редакторката Елена, която се оказа по-сродната душа на къдравия музикант. Само че Евгени избра дългокраката Валерия.

 „ Ти си пакост, не, ти си огромна пакост “, сподели й той и сякаш думите му се  оказаха оракулски. При срещата с родителите на Евгени, мама Светла по никакъв начин не утвърди моделката, а желанието й клонеше към Елена. След края на „ Ергенът ” Валерия призна, че срещата с родителите на Евгени не е предходна без спънки. „ Бяха предизвестени за мен - моделката с кучетата. Явно чакат от мен да съм единствено добра стопанка и грижовна майка “, показа тя. Евгени на собствен ред пое руля и опита да изясни сконфузеността в държанието на родителите си: „ Може би би трябвало да се извиня и оправдая публично. Баща ми даже не одобри, че съм вегетарианец, майка ми криеше от него. А когато схванаха, че тя е веганка – ох!... А в този момент към този момент ще има кой да ми готви веганско “, добави с вяра към момента ергенът.

След края на шоуто Евгени и Валерия не са разгласили общи фотоси в обществената мрежа. Според слуховете Евгени си живеел в огромната си къща в Пловдив, а Валерия - в родния си Плевен. Преди дни моделката отпразнува 25-годишния си рожден ден. В обществените мрежи се появи видео, където Валерия непосредствено отпъжда Евгени, с цел да театралничи сама пред обективите. От клипчето се вижда по какъв начин той се приближава до нея и слага ръката си на кръста й. В този миг Валерия със леден взор се обръща към него и остро му споделя: „ Махни се! ”. Допускайки, че най-вероятно не е чул добре, Евгени остава до нея, при което рожденичката го скастря за повторно. След това тя се приближава до ухото му и прошепва нещо, при което той се отдръпва от нея и споделя: „ окей ”, а физиономията му внезапно придобива сериозен тип. Въпросното държание от страна на Валерия незабавно отприщи вълна на яд. В последна сметка хубавицата реализира задачата си и на видеото, което споделя в обществените мрежи, 25-годишната победителка се любува на светлините на прожекторите сама и без Евгени.



Валерия завоюва риалити шоуто, само че още не е сигурна дали желае Генчев
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР