Евентуалното посещение на руския президент Владимир Путин в България, което

...
Евентуалното посещение на руския президент Владимир Путин в България, което
Коментари Харесай

Павлова: Европредседателството ще забави евентуалното посещение на Путин


Евентуалното посещаване на съветския президент Владимир Путин в България, което може да се състои след поканата на сътрудника му Румен Радев, надали ще бъде по време на председателството. Това сподели пред Нова телевизия министърът на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз Лиляна Павлова пред Нова телевизия. Според нея това ще се случи в средата на годината.

Тя сподели още, че от ден на ден организации и компании са решили да станат спонсори на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Сред тях са Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), редица други работодателски организации, производители на безалкохолни питиета и вино, ИТ компании и други

Павлова дефинира като подправена вест публикуваната информация, че има проблеми със уеб страницата за събитието. Тя посочи, че той към този момент е подготвен, само че ще може да се полазва от 15 декември. Визията му ще бъде като на този на сегашния ръководител на Европейски Съюз Естония.

Тя съобшщи и кои ще са местата в София, където ще има непрекъсната защита и характерно напредване на транспортни средства по време на събитието. То ще стартира при започване на 2018 година и ще продължи 6 месеца.

По думите ѝ най-вероятно ще има повече тапи в регионите към резиденция " Бояна ", НДК, двата терминала на Летище " София " и хотел " Маринела ", където ще отседнат по-голяма част от европейските политици.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР