Евентуалното бъдещо завръщане на аржентинеца Лионел Меси в Барселона вероятно

...
Евентуалното бъдещо завръщане на аржентинеца Лионел Меси в Барселона вероятно
Коментари Харесай

В Барселона може да са принудени да се разделят с Рафиня, за да си върнат Меси

Евентуалното бъдещо завръщане на аржентинеца Лионел Меси в Барселона евентуално ще значи разлъка с бразилеца Рафиня, твърди испанският публицист Жоан Фонтес в подкаста Bar Canaletes. Меси е единственият футболист, с чието привличане Барселона се ангажира обществено, а президентът на клуба Жоан Лапорта съобщи, че ще направи всичко допустимо легендата на каталунците да заиграе в тима през идващия сезон. 
 Чави: Имахме страховит сезон, бих останал в Барселона до края на живота си Чави: Имахме страховит сезон, бих останал в Барселона до края на живота си
Очаква се обаче това да има отражение върху някои от актуалните футболисти в състава, измежду които и Рафиня. Французинът Усман Дембеле е пожеланият избор за старши треньора Шави Ернандес отдясно в офанзивата на Барселона. Решението за избора на групировка на игра зависи напълно от експерта според от вариантите, с които ще разполага в последна сметка.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР