Ева Вукадинова сподели емоциите си след . Българката трябваше да

...
Ева Вукадинова сподели емоциите си след . Българката трябваше да
Коментари Харесай

Вукадинова: Исках да покажа, че българите можем

Ева Вукадинова показа страстите си след . Българката трябваше да премине два пъти трасето поради неточност на уредниците.

Вукадинова пропусна врата малко преди финала на първото си втурване, откакто беше разсеяна от човек, който поправяше една от вратите, до момента в който тя бе на трасето. От българския щаб подадоха контестация и тя бе мигновено почетена, поради което тя се качи още веднъж на старта и се пусна повторно, с цел да приключи 49-а, само че по-слабо време спрямо първия си опит.

"Докато карах, имаше човек до трасето, много ме разконцентрира. Жалко, тъй като първият ми опит беше доста по-сполучлив от втория. Опитах се да дам най-хубавото от себе си. Доста ми подейства физически това, че трябваше да карам отново. Трябваше да сляза до финала, незабавно да се кача още веднъж до старта и да с пусна още веднъж. Беше много тежко ", разяснява Вукадинова.

"Чувствам и много огромна физическа болежка. Предписаха ми медикаменти в здравната клиника в олимпийското село. Карам с шина. Въпреки това желаех да пускам, с цел да покажа, че българите можем. Със сигурност мога доста по-добре. Ръката не знам по какъв начин ще бъде във втория манш, само че ще опитам да покажа всичко, което мога ", добави тя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР