Ева Веселинова чака близнаци. Благата вест бе изстреляна в публичното

...
Ева Веселинова чака близнаци. Благата вест бе изстреляна в публичното
Коментари Харесай

От кого чака близнаци Ева Веселинова?

Ева Веселинова чака близнаци. Благата новина бе изстреляна в общественото пространство персонално от някогашната стопанка на ефира, която в сряда следобяд разгласява в обществените мрежи фотоси, от които недвусмислено проличава, че скоро ще ражда. Сега всички се питат кой е бащата на бебетата.

2020-а май ще се окаже не чак толкоз неприятна година за Ева Веселинова, колкото до неотдавна всички мислеха. През септември русокоската от Сливен изгуби работата си в шоуто на Нова тв „ На кафе ”. Но пък към този момент се е радвала на две бебета, които порастват в нея. Тя обаче се погрижи да резервира в загадка щастливата вест чак до декември. И да я показа в присъщия си, прелестно самохвален жанр: „ Най-хубавият подарък тази година - към този момент понаедрял и завършен. Време е да споделя тази прелестна вест! Вълнувам се доста и съм щастлива, тъй като в мен бият ТРИ сърца. Животът ми постоянно е бил доста друг и невероятен. В него няма нищо инцидентно и ненужно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам „ златната среда ”. Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм елементарна, тъй като Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце ”, даде израз на възприятията си някогашната панелистка на Гала.

Прави усещане, че точно Гала е първата, която й честити в Инстаграм. Тя се изля с топли думи като към първа другарка. „ Евчеее, прелестна вест! Честито! Бог да те пази! Благословени да сте ”, на което Веселинова отговори: „ Благодаря ти, Гала! Дай Боже! Само да сме здрави! ”. Следващата в листата на честитящите бе някогашната жена на Иван Христов от „ Фермата ” – Вихра Петрова. Както е известно, тя е астролог и познава езика на звездите, тъй че обърна нещата към Меркурий: „ Честито Евче, каква прелестна вест. Знаех си, че Меркурий в Стрелец ще носи единствено такива. Желая ти от сърце лека бременност и раждане. И здрави бебенца ”, написа тя.

Сега обаче става още по-любопитно кой е щастливият предстоящ баща на двете бебета на Веселинова. Блондинката от Сливен настойчиво отхвърля да разкрие неговото име, сочейки като мотив клишето, че „ щастието обича тишината ”. Преди време тя го разказа в резюме като надали не напълно елементарен юноша. „ Имам човек до себе си! Млад, хубав, добър, любящ, безрезервен и целенасочен. Това е всичко, от което нуждая се. Не е женен продуцент, не е паралия, нямам и „ загадъчен покровител ”, не е и „ нов ухажор, с който разпусках по гръцките острови това лято ”, както написа на всички места. Съжалявам, в случай че съм ви разочаровала, само че аз съм доста надалеч от този облик, който жълтите медии толкоз дълго време ми градят. Знам, че доста от вас са повярвали в него, само че почтено да ви кажа - не ми пука! Ние сме си щастливи и сме добре, макар всички измислици, които се сипят по мой адрес. И не съм го крила в никакъв случай! Най-близките ни другари постоянно са знаели, а в един естествен човешки живот тази споделеност е изцяло задоволителна ”, разяснява Ева през септември.

И акцентира, че „ към този момент две години вървим ръка за ръка ”. Хората със приблизително добра памет, които наблюдават светските летописи, евентуално помнят, че тъкмо две години преди тази обява Ева бе видяна на морето да се натиска на предприемача Димитър Тодоранов. Вероятно става въпрос за инцидентно съвпадане на обстоятелства.
Най-вероятно хубавата водеща е забременяла през лятото, по време на дългата си почивка в Гърция. Докато се готви за идното майчинство, тя прави и проекти за завръщане на екран. „ Уикенд ” към този момент писа, че има съществени шансове да се появи в ефира на Би Ти Ви. Вероятно ще се опита да съчетае грижата за бебетата с олекотен режим на работа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР