Ето защо трябва да пиете чаша вода преди лягане Водата е

...
Ето защо трябва да пиете чаша вода преди лягане
Водата е
Коментари Харесай

Ето защо трябва да пиете чаша вода преди лягане

Ето за какво би трябвало да пиете чаша вода преди лягане

Водата е незаменима течност за здравето на хората. Но множеството не пият вода в задоволителни количества или я заменят с други питиета.

Лекарите и диетолозите предлагат наложителен банкет на два литра вода дневно. Също по този начин, те споделят, че е добре да изпиваме една чаша вода вечер, преди да си легнем.

Настроение: Според едно проучване от 2014 година дефицитът на вода в организма води до меланхолия, което може да докара до нарушавания в съня. Изследването потвърждава, че приемът на вода доста въздейства върху настроението, т.е. хората, които пият задоволително течности са по-щастливи, удовлетворени и спокойни.

Пречистване на организма: Пиенето на вода, изключително топла или гореща, подтиква храносмилането и детоксикацията на организма. Топлата вода също подтиква кръвообращението, оказва помощ при свалянето на килограми, както и при изхвърляне на токсините посредством потенето.

Намалява болките: Една чаша вода преди лягане предлага задоволително хидратация и понижава болките, в случай че имате стомашни проблеми. По предпочитание във водата можете да добавите малко лимон, което ще способства за по-добър усет, само че и метод да снабдите тялото си с в допълнение количество витамин С.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР