Ето защо мъжете не се свъртат около Нора Недкова! Плеймейтката Нора

...
Ето защо мъжете не се свъртат около Нора Недкова!
Плеймейтката Нора
Коментари Харесай

Бомба: Ето защо мъжете бягат презглава от Нора Недкова!

Ето за какво мъжете не се свъртат към Нора Недкова!
Плеймейтката Нора Недкова умерено може да грабне наградата за най-скандалната модифицирана гърла. И не толкоз поради свадите около нея, а тези, които с ненаситност тя самата подвига. Откакто я помним, Норчето е сама и не се радва на връзка с мъж. Самата тя не стопира да повтаря, че е подготвена освен за обвързване, само че и за семейство. Господин Х обаче по този начин и не идва.
 Нора Недкова
Нора Недкова в Мексико, само че сама, без обич

Защо ли, питат се почитателите й, а близки до Недкова разкриха повода. Трудно можело да се откри човек по земното кълбо, камо ли съответен мъж, който да изтърпи Норето. Всички бягали от нея с 300 откакто получат това, което желаят – секс.

„В леглото я бива, понаучила се на това-онова, само че свършат ли ласките, става ужасно. Нора е извънредно егоцентрична и безусловно нетърпима. Първо не стопира да дудне на главата на мъжа, а след това и желае ли желае от него“, издават източниците.

В интерес на истината не смеем да отхвърлим думите им, тъй като персонално и неколкократно сме ставали очевидци на истеричния манталитет на Недкова. В „Черешката“ преди време тя подлуди останалите с крясъците и бруталните обиди с Кулагин, като направи същото и във Вип Брадър.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР