Ето я поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от

...
Ето я поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от
Коментари Харесай

Брад Пит спасява Сандра Бълок и още

Ето я следващата доза нови музикални части и филмови откъси от миналите 7 дни , на които си коства и вие да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Дежавю



Том Джоунс издаде албума с кавъри “Surrounded by Time” през април тази година (), а уголемен вид на музикалната сбирка, озаглавен “The Hourglass Edition” излезе по-късно през октомври. Водещ сингъл от него е “Not Dark Yet” – версия на едноименната ария на Боб Дилън от 1997 година Вместо 81-годишния реализатор, видеото наблюдава уединен мъж в бар, който открива светлината, обратно на героя от мрачния текст.

Коледна фантазия



Година откакто издаде албума си “Pick Me Up Off the Floor” (), успокояващият глас на Нора Джоунс още веднъж гали слуха ни. Коледният ѝ албум “I Dream of Christmas” излезе през октомври, а едноименният сингъл от него към този момент си има и видео. Нежното е измежду истинските композиции в празничната сбирка на 42-годишната джаз певица, където откриваме и някои от безконечните класики в нейно осъществяване.

Нов прочит



Друг кавър от тази седмица, единствено че от българска територия, идва от Деси Добрева и безконечната балада на Мария Нейкова „ Двама “. Класиката от кино лентата „ Козият рог “ зазвучава по-чувствено с аранжимент от самата певица и Алекс Нушев, а Деси назовава плана сбъдната фантазия. Освен нея, облечена напълно в бяло, виждаме и двойки на разнообразни възрасти в красивото видео, дело на Иван Димитров-Торекс.

КИНО

Да изчистиш предишното



Ейдриън Броуди прави дебюта си като сценарист в продуцираната от него престъпна драма “Clean”. В нея той играе основната роля на боклукчия с ироничното име Клийн, който е малтретиран от минали грехове. В опит да ги изкупи той се отзовава на помощ на оскъдно семейство, само че това единствено го връща към насилствените му способи и му навлича проблеми с локален незаконен необут. Филмът, показан за първи път на фестивила Трайбека тази година, получава разпространяване през януари 2022.

В окото на бурята



Когато начинаещият публицист Самуел Листън бива блъснат от кола и настанен в болница, виновният Флойд (Анди Гарсия) предлага себе си като обект на книга. Самуел е поканен в дома на Флойд, с цел да напише негова биография, а в това време се среща със фамилията му – неговата втора жена Жаклин (Меган Фокс), щерка му Лили (Луси Хейл) и сина му Еди (Леонидас Каструнис). Главата на фамилията е подготвен да разкрие тайните от предишното си, само че точно те ще създадат завършването на биографията в съвсем невъзможна задача. В черната комедия “Big Gold Brick” взе участие и Оскар Айзък, чийто тайнствен към този момент воин внася още безпорядък в сюжета.

Изгубени в джунглата



Комедията „ Изгубеният град “ се обрисува като едно от най-забавните заглавия на 2022, което събира и звезден екип пред камерата. Сандра Бълок е авторката на авантюристичен романи Лорета Сейдж, за чиито корици театралничи моделът Алън – в ролята Чанинг Тейтъм – сраснал се с облика на нейния основен воин Даш. След премиерата на следващото си заглавие писателката е отвлечена от екстравагантен милиардер (Даниел Радклиф), който се надява с нейна помощ да открие изгубеното богатство от новия ѝ разказ, което той е уверен, че в действителност съществува. Щом научава за изгубването на Лорета, Алан се притичва на помощ в джунглата. Черешката на тортата в филмовия откъс е Брад Пит, който като воин, изваден от компютърна игра, се появява, с цел да избави и двамата.

ОЩЕ

В търсене на себе си



Алиша Кийс означи издаването на новия си албум “KEYS” с 13-минутен късометражен филм, който сплотява клипове към няколко от новите ѝ песни. След като преди седмица гледахме видеото към “Old Memories” (), пътуването на дребната Алиша към тази от сегашното продължава с фрагменти към парчето “LALA”, взаимно със Swae Lee, и “Only You”, които в общо три глави описват една история за израстване и намиране на същинското си Аз.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР