Ето я новата доза парчета и трейлъри (този път от

...
Ето я новата доза парчета и трейлъри (този път от
Коментари Харесай

Лейди Гага замесена в убийство и още

Ето я новата доза части и филмови откъси (този път от последните 14 дни), на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Поп катарзис



Вторият албум на Били Айлиш към този момент е тук, както и видеото към заглавната ария от него. “Happier Than Ever” е прочувствена балада за освобождението от връзка, която удавя. Нежната първа част, окъпана на екрана в пастелни цветове, минава в рок изригване със сурови страсти, от което излизаме пречистени.

Рецепта за благополучие



Лятото е сезонът, който най-вече отива на нехайно звучащият Джейсън Мраз. 44-годишният реализатор тази година издаде делукс версия на настоящия си албум от 2020 година “Look For The Good”, а реге парчето му “Where Your Feet Are” заслужава да се слуша под слънчевите лъчи и за предпочитане – върху пясъка. Той още веднъж работи като хапче за облекчение на паниките и живеене сега.

Експлозия от цветове



От “Despacito” насам латино частите всяко лято зачестяват, само че вместо нормалния регетон и плажни фрагменти, новото от Камила Кабейо заслужава да бъде сложено отвън графата с клишета през горещия сезон. “Don’t Go Yet” е водещият сингъл от идния ѝ през тази година албум “Familia” и носи разгорещен заряд и е въодушевен от кубино-мексиканските празненства от детството на изпълнителката. Бонус точки за стилната визия на клипа и цветовете, като че ли излезли от филм на Алмодовар.

Драмата продължава



Сериалът „ Пътят на достойнството “ този път може да се похвали със личен саундтрак още преди епизодите от втори сезон да бъдат подготвени. Песента на Михаела Маринова „ Сериал “, основана дружно с Павел Николов (от Pavell & Venci Venc'), е записана особено за продукцията на NOVA. В клипа певицата се трансформира в наблюдаващ и участник в събитията от сюжета, а в фрагментите виждаме актьорите Силвия Петкова, София Маринкова, Ивайло Захариев, Галя Сарафова и Орлин Павлов, който е новото попълнение в екипа пред камера.

КИНО

Сами против демоните си



Един от най-очакваните сериали тази година излиза този август и в него ще забележим Никол Кидман като злокобен нравствен гуру. „ Девет съвършени непознати “ на Hulu е екранизация по романа на Лиан Мориарти (автор и на „ Големите дребни неистини “), в който толкоз на брой души ще се пробват да се отърсят от напрежението и излекуват раните си измежду природата. Техен хазаин е мистериозната Маша, която ще промени живота им, изправяйки ги пред личните им демони…или пред нейните персонални опити? Освен Кидман, в осемте епизода ще гледаме още Люк Еванс, Мелиса Маккарти, Майкъл Шанън, Боби Канавале, Реджина Хол и други

Достойнство или гибел



„ Последният двубой “ идва по кината през октомври под режисурата на Ридли Скот, с цел да ни опише действителна история от Франция през XIV век. Мат Деймън е в облика на рицаря Жан дьо Каруж, който провокира на двубой оръженосеца Жак Льо Гри, изигран от Адам Драйвър, откакто брачната половинка на Каруж – Маргьорит (Джоди Комър) упреква Льо Гри в обезчестяване. Залогът е огромен – в случай че рицарят загуби, Маргьорит, по това време към този момент бременна, би трябвало да бъде наказана на гибел в лъжесвидетелстване. Макар и за звучи клиширана, в наши дни средновековната история наподобява обещаващо настояща с претекстовете за женските думи, посрещани с съмнение, и цената на гордостта.

Едно ликвидиране и трима съседи



Криминалната комедия на Hulu “Only Murders In The Building” ни придвижва в Ню Йорк през зимата, с цел да ни запознае с няколко чудати облика, споделящи жилищен блок. Събира ги гибелта на техен млад комшия, която заради липса на задоволително доказателства е опредена от полицията като самоубийство. Двама другари и млада жена подхващат лично следствие, което ще ги сближи, само че и сложи живота им в заплаха. Освен в една от основните функции, комикът Стив Мартин е и измежду основателите на сериала, в който ще забележим още Мартин Шорт и Селена Гомес още в края на август.

Между лукса и лудостта



Озвучени от разпознаваемата “Heart of Glass” на Blondie, фрагментите от първия филмов откъс на „ Домът на Гучи “ ( “The House of Gucci”) са малко, само че задоволителни, с цел да ни накарат да чакаме ноемврийската премиера на кино лентата с още по-голямо неспокойствие. Поредното заглавие от Ридли Скот, което излиза през 2021 година, показва онази глава от историята на италианската фешън династия, в която Патриция Реджани, брачна половинка на наследника Маурицио Гучи, е упрекната в образуване на убийството му. През последните десетилетия на предишния век със мощен италиански акцент ни превеждат Лейди Гага и Адам Драйвър в основните функции, които се намират в забележителната компания на Ал Пачино, Джереми Айрънс, Салма Хайек и Джаред Лето, най-неузнаваем от всички.

Баща на кралици



“King Richard” споделя историята на един свръхамбициозен татко, който дава на света две от най-големите спортни звезди – сестрите Винъс и Серина Уилямс. Треньорът Ричард Уилямс е непоколебим в образованието на петте си дъщери, които е решен да защищити от улиците със престараване над учебниците и спорта, готвейки две от тях още през цялото време да трансформират света на тениса. В основната роля влиза Уил Смит, който наподобява, че се запътва към трета номинация аз „ Оскар “ с кино лентата, който излиза през ноември – таман в точния момент за сезона на премиите.

ОЩЕ

Модата от Кан, която ще запомним



След като беше отсрочен през 2020 година, Филмовият фестивал в Кан се завърна с целия си искра. Освен празник за киноманите, събитията от 11-дневната стратегия върнаха на промишлеността чувството за нормалност. За това оказа помощ и оживеният аленият килим, по който нямаше маски, а тонове хубост. От Harper's Bazaar събират най-добре облечените в по-малко от пет минути - наваксайте с него или пък се насладете още един път на изяществото от Френската ривиера.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР