Ето я негативната класация на трите най-големи емоционални вампири в

...
Ето я негативната класация на трите най-големи емоционални вампири в
Коментари Харесай

Тези три зодии са най-големите емоционални вампири

Ето я отрицателната ранглиста на трите най-големи прочувствени вампири в зодиака:

Скорпион
Не се опитвайте да докосвате Скорпион с нищо. Ако му кажеш неправилна дума, той ще те изяде. И всеки Скорпион ще се опита да ви манипулира скрито. Той ще ви учи, ще търси детайлности за вашите привързаности, вашите плюсове и минуси, с цел да знае тъкмо кои прочувствени бутони да натисне. В резултат на това Скорпион ще ви изучи толкоз добре, че ще ви държи на каишка.

Овен
Овен е в положение да унижи хората устно, като изрича най-неприятните неща, които ги наскърбяват и нараняват. Овен няма да се поколебае да ви каже нещо груби и какво в действителност мисли за вас. Чувството за такт не е от мощните му качество. И в случай че противоречиш на един Овен ще те упреква в свръхчувствителност и ще те залее с вълна на пренебрежение.

Дева
Дева не наподобява на прочувствен върколак, само че тя също може да ви изненада. Нейното патологично предпочитание за перфекционизъм може да значи, че Девата ще бъде осъждаща към другите и ще ги подлага на критика прекалено по каквато и да е причина. Когато не отговаряте на нейните упования, тогава се подгответе за вълна от унизителни мнения по ваш адрес.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР