Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Как Били Кристъл живее дните си като за последно и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Зад блясъка



Австралийското дуо The Veronicas издават два нови албума съвсем редом. След “Godzillа” , който би трябвало да излезе в края на 28 май, по-малко от месец по-късно – на 2 юли, се чака и идващият, озаглавен “Human” . Докато в първия близначките демонстрират своето „ обществено алтер его “, второто заглавие ги демонстрира в качеството им на „ раними текстописци “, както споделят самите те пред NME. От второто заглавие е част и настоящият им сингъл “Life of The Party” , в който дружно с австралийския рапър Allday описват за самотната страна на това да бъдеш под светлините на прожекторите.

Втори късмет



2021 година ще донесе нова музикална сбирка и за Любо Киров . След последния сингъл „ Ти можеш “ () от предходния му албум, изпълнителят още веднъж ни понася на ретро вълна , въодушевена от звученето на 80-те и 90-те. „ Целуни ме “ е обнадеждаващо парче за вторите шансове и оценяването на времето и любовта, до момента в който ги има, което ще бъде част и от новия албум на артиста. Песента е съпроводена от моден клип, режисиран от Джийсън Брад Люис , в който екранна двойка са актьорите Стефания Кочева и Боян Арсов.

В ритъма на тангото



Година след последния си сингъл Мариана Попова още веднъж се доверява на продуцента Игор Марковски за новата си ария. „ Истина “ е по музика и текст на Биляна Ангелова, която посвещава на починалия композитор Емил Бояджиев, отишъл си през февруари тази година на 45-годишна възраст. Песента предава посланието, че за положително или неприятно смяната у всички ни е единственото несъмнено житейско прекарване. Освен самата Мариана Попова, в клипа вземат участие също актьорите Жорета Николова и Валери Миленков .

КИНО

„ Сексът и градът “ от началото на XX век?



BBC ни разреши къс, само че трогателен първи взор към минисериала „ Преследването на любовта “ ( “The Pursuit of Love”) по едноименния разказ на Нанси Митфорд от 1945 година В трите епизода с премиера от 9 май Лили Джеймс е младата и харизматична Линда Радлет , която се насочва на премеждие в търсене на независимост и същинска обич, отвеждащо я от Оксфордшир до Париж дружно с най-хубавата ѝ другарка.

Назад във времето



Дългоочакваният римейк на „ Уестсайдска история “ е все по-близо, както разбираме и от формалния тийзър на мюзикъла. След няколко отлагания филмът на Стивън Спилбърг е плануван за декември, а първите фрагменти ни придвижват във вълнуващия Ню Йорк от 1957 година В основните функции влизат Ансел Елгорт и Рейчъл Зеглър , които ще опишат любовната история на младите Тони и Мария на фона на съпернически банди с нова интерпретация от сценариста Тони Къшнър.

До последно



Били Кристъл и Тифани Хадиш са необикновена, само че непобедима двойка в комедията “Here Today” . Героите им са дълготраен комедиен публицист и сценарист и певица, срещнали се инцидентно, а когато Ема схваща, че Чарли не може още дълго да се грижи самичък за себе си поради заболяване, застрашаващо паметта му, сред двама им се появява ненадейно другарство . То ще накара възрастния мъж да прекара последните си дни по допустимо най-пълноценен метод – без боязън, а с доста смях и сбъдване на фантазии.

ОЩЕ

Когато улицата е същинският подиум



Дизайнерът Майкъл Корс признава, че другата му огромна пристрастеност с изключение на модата е театърът. Затова и 40-годишнината на стилната къща беше отпразнувава с по-специално шоу, което се състоя на Бродуей. Сред светлините на града и с музика в осъществяване на Руфъс Уейнрайт Michael Kors разноски сбирката си есен/зима 2021 на улицата , до момента в който в модели на марката дефилираха Наоми Кембъл, Ирина Шейк, Ашли Греъм и още ярки лица от последните години.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР