Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри

...
Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри
Коментари Харесай

Новият филм на Мария Бакалова е убийствена сатира и още

Ето я ежеседмичната доза нови музикални части и кино филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Да прегърнеш демоните си



Първо чухме “King” (), а не щеш ли за по-малко от два месеца Florence + The Machine издадоха и четвърти сингъл от идния си албум “Dance Fever”, който чакаме на 13 май. С френетичния си темп “Free” споделя за провокациите да живеем в свят, където все по-малко логичност, и за късите моменти на независимост. В ролята на тревогата, последваща Флорънс Уелч, влиза артистът Бил Най, а това е следващото видео на бандата с режисьор Отъм де Уайлд („ Ема “). Клипът е сниман в Киев в края на предходната година, разбираме от фрагментите в края на видеото, и е отдадено на украинския екип, работил по продукцията.

Носталгия във въздуха



Лиам Галахър приготвя третия си независим албум “C'mon You Know”, който излиза на 27 май. Дотогава можем да слушаме следващия сингъл от него – “Better Days”, описван от музиканта като „ звукът на лятото “ и не бърка – слънчевият заряд на парчето ни приближава до настроението от идния сезон, а фрагментите ни връщат носталгията към рок видеата от 80-те и 90-те, снимани по покривите. Този тук е на хотела „ Манчестър Мидланд “ в родния град на британеца.

Нещата от живота



Маги Джанаварова трансформира моментите на уязвимост в действие с новата си ария „ Виновен “. В нея певицата разказва породената ѝ болежка от невярност, а за видеото събира още шест известни дами, които вършат липсинг на парчето. Маги разказва R’n’B парчето като „ освен персонална история, това е ария за женската мощ, за способността ни да се оправяме с компликациите без да се самосъжаляваме и не инцидентно във видеото вземат участие едни от най-силните дами, които познавам “.

КИНО

Викториански легенди



От 13 май в Apple TV+ можем да гледаме минисериала „ Змията от Есекс “ по едноименния разказ на британската писателка Сара Пери. Шестте епизода ни срещат с вдовицата Кора Сийборн, която се мести от Лондон в Есекс, с цел да проверява изказванията за митична змия. След като в града се случва покруса, Кора е упрекната за донесена неприятна прокоба, а в това време тя и локалният свещеник Уил Рансъм стартират връзки, които могат да бъдат пагубни. Главните функции в мрачния викториански тв роман влизат Клеър Дейнс и Том Хидълстън.

Игра на живот и гибел



Новият филм с присъединяване на Мария Бакалова е описван като „ диво и смешно криминале “, „ ирония, показателна за едно потомство “ с „ смъртоносен поврат “ – безусловно. Комбинацията от черна комедия и хорър “Bodies Bodies Bodies” наблюдава група 20-годишни другари, които по време на ваучър в отдалечено имение стартират игра на „ палач “, само че когато в къщата се случва същинско ликвидиране, се постанова да търсят по-усилено кой измежду тях е причинителят. Мария е в облика на Бий – новото и наивно момиче в компанията, поканено от богатата си другарка Софи (Аманда Стенбърг) и нейния най-хубав другар от детство Дейвид (Пийт Дейвидсън).

Между време и пространство



Ако сте харесали кино лентата „ Жената на пътешественика във времето “ с Ерик Бана и Рейчъл Макадамс от 2009 година, за вас е и новата акомодация на романа на HBO. Този път екранна двойка са Роуз Лесли и Тео Джеймс, чиито герои Клеър и Хенри не могат да бъдат изцяло дружно поради генетичното разстройство на брачна половинка, което го кара да изчезва и да се появява на друга възраст и в разнообразни моменти от живота им. Романтичната научна фантастика в шест епизода стартира от 15 май.

ОЩЕ

Огън и пайети



Начело на тазгодишното издание на музикалния фестивал Coachella бяха звезди като The Weeknd, Swedish House Mafia, Хари Стайлс и Били Айлиш, която се трансформира в най-младия хедлайнер в историята на събитието. Едно осъществяване обаче провокира възторг преди дни и то с помощта на ненадейно положителното дуо Хари Стайлс и Шаная Туейн, която се появи като посетител изненада по време на неговото шоу. Облечени в блестящи костюми, двамата откровено се забавляваха, изпълнявайки шлагера на кънтри звездата “Man! I Feel Like A Woman!”, който може да видите във видеото тук. Двамата продължиха с песента ѝ “Still The One”, а Стайлс благодари на Туейн с думите: „ В колата, с майка ми като дете, тази дама ме научи да пея. За спомените, които ми даде с майка ми, ще бъда постоянно признателен на теб. Това е доста особено за мен. Много благодаря. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР