Ето ви неопровержимите данни за тоталния колапс на демографията на

...
Ето ви неопровержимите данни за тоталния колапс на демографията на
Коментари Харесай

Илиян Василев: ГЕРБ ни доведе до демографски колапс

" Ето ви неопровержимите данни за тоталния колапс на демографията на Бългрия при ръководството на ГЕРБ. Не настоявам, че са единствено те отговорни, а че се провалиха тотално.
През 2009 година раждаемостта е малко над 75 хиляди деца. През 2018 година паднаха под 60 хиляди. Това не е било, даже след национална злополука.
За сметка на това, смъртността се е запазила - 110 хиляди души. През 2009 година сме се съкратили с 35 хиляди души, като наклонност за точката на невъзвратимост е била някъде към 2050 година, при 50 хиляди в този момент, тя се реалокира към 2035 година.
И по този начин постепенно и бавно изчезваме от картата на света, до момента в който отчитаме растеж на междинната работна заплата!? Някой някъде става по-богат, и за сметка на употребявания от него " черен " хайвер, ние общо имате нараснал витален стандарт ", написа енергийният специалист Илиян Василев. И добави:
" А сме губили стотици хиляди във войни и отново сме възкръсвали. Истинският проблем обаче не е този, който всички виждат и признават, а това че знаем, че тези на власт не могат да трансформират нещата и ние се примирихме с това и престанахме да търсим алтернативата, на това вътре в себе си.
Съучастници в убийството на България. Действително наподобява е по-добре да си отидеш от този свят, с илюзии, в сравнение с да видиш пред очите си сривът на своята нация на хиляди години. Да виждате политици, политики и смирение? "

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР