Ето това е депутатката от Демократична България, чиято фондация Майко

...
Ето това е депутатката от Демократична България, чиято фондация Майко
Коментари Харесай

Огромен скандал! Карлос Контрера изобличи Летящата козила в грозна кражба

„ Ето това е депутатката от Демократична България, чиято фондация „ Майко блага “ е крала ток и не е желала да си го заплати.

Белобрадова е наказана за нерегламентирано присъединение към електроразпределителната мрежа и при положение на цялостно неотчитане на потребената електрическа енергия през присъединението “ – това написа в персоналния си фейсбук профил претендентът за кмет на София, издигнат от Вътрешна македонска революционна организация, Карлос Контрера.

„ Известната още като Летящата козила с нейната фондация се е настанила чартърен в общински парцел, даден й от кмета на регион Лозенец – от нейната партия, и мишкува да не си заплаща тока.

Крадейки ток и помещавайки се в общинско помещение, облагодетелствайки се от наема, Белобрадова не стопира да ни облъчва с ЛБГТ агитация и всевъзможни демократични брътвежи, продължава да бъде народен представител в Народното събрание с над 10 000 лв. заплата. Докато прави всичко това не стопира да раздава морал и присъди.

Кой е за позор Белобрадова? Осъденият за кражба има ли право да раздава морал? Осъденият за кражба народен представител има ли изобщо морал?

Какъв позор са тия девойки и момчета от Демократична България!

*на фотографията: Белобрадова в едно от карловските села след наводненията с безусловно неуместна усмивка и бъзици “, добави Контрера.


Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР