Ето снимката на Руди Джулиани, за която той каза, че властите „щели да се унижат“, като го накарат да вземе

...
Руди Джулиани се предаде на властите в Джорджия в сряда,
Коментари Харесай

Руди Джулиани се предаде на властите в Джорджия в сряда, дни след като беше обвинен по множество обвинения.

„Те ще се унижат, като ме снимат“, каза Джулиани след пристигането си в Грузия.

Това е тази снимка.

Бивш Кметът на Ню Йорк Руди Джулиани официално се предаде на властите в Джорджия в сряда, дни след като беше обвинен в обширен случай на RICO, заведен от окръжната прокуратура на окръг Фултън.

Офисът на шерифа на окръг Фултън разпространи снимката на Джулиани от резервацията или снимка , в сряда следобед. Досиетата в затвора сочат, че Джулиани тежи 230 паунда, висок е 5 фута 11 инча и че косата му е „побеляла или частично прошарена“.

Бившият президент Доналд Тръмп и Джулиани бяха сред 19-те посочени съобвиняеми по делото, свързано с опитите на Тръмп и неговите съюзници да отменят изборите през 2020 г. в щата.

Очаква се Тръмп да се предаде в четвъртък.

Докато Джулиани е обект на множество граждански дела и процедури за лишаване от правоспособност за прокарване на конспиративни теории за изборите през 2020 г., обвинението в окръг Фултън е първото наказателно дело срещу него. Като бивш висш федерален прокурор в Манхатън, Джулиани някога е водил редица дела на RICO срещу членове на мафията. Впоследствие той служи като кмет на Ню Йорк и като личен адвокат на Тръмп.

Освен че е обвинен в рекет, Джулиани е обвинен и в склоняване към нарушаване на клетва от държавен служител, неверни изявления и писания , заговор за извършване на представяне за държавен служител, заговор за извършване на фалшификация от първа степен, заговор за извършване на неверни изявления и писания и заговор за извършване на подаване на фалшиви документи.

Той каза в сряда, че няма да се признае за виновен към обвиненията.

"Аз съм същият Руди Джулиани, който свали мафията, който направи Ню Йорк най-безопасния град в Америка", каза той пред репортери в Джорджия. „Ще се унижат, като ме снимат.“

„Чувствам се много, много добре, защото чувствам, че защитавам правата на всички американци, както направих толкова много пъти като адвокат на Съединените щати", каза по-рано през деня Джулиани, който направи кариера с преследване на дела на RICO, преди да стане обвиняем в дело на RICO.

"Те унищожават правото ми на адвокат, правото ми да бъда адвокат“, добави той, очевидно имайки предвид, че е бил преследван по обвинения в престъпления, извършени, докато е бил адвокат на Тръмп. действия след изборите през 2020 г.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР