Ето по-значимите теми и акценти от изминалата седмица, които отразихме

...
Ето по-значимите теми и акценти от изминалата седмица, които отразихме
Коментари Харесай

Най-важното от седмицата - какво се случи в Пловдив, България и Света ОБЗОР

Ето по-значимите тематики и акценти от миналата седмица, които отразихме за нашите читатели:
Прочетете още
Пловдив към този момент има заместник-кмет по превоз.  беше назначена на поста; вижте и  пред TrafficNews.bg. Тя ще има нелеката задача да се оправи с всички проблеми, за които постоянно пишем - ето няколко от тази седмица: големи тапи се образуват, читатели алармират, че им лишава 40 минути, с цел да се придвижат. Шофьор на градския превоз пък беше сниман да, в същото време продължава бизнесът с...

На мястото на Савина Петкова в Общинския съвет влиза. На сесия пък  и подвигнаха наемите на общинските жилища. Също по този начин връчиха оценката.

Заради „ Модър-Царевец “. А най-сетне джунглата в Марица изчезва, защото . На фона на общото неодобрение от неналичието тук-там в ясли и детски градини,.  пък тормози жителите, а кметът на региона персонално отиде на инспекция.

Порталът за електронни услуги на. Всички заплащания се правят посредством портала на Министерството на електронното ръководство. Междувременно в Пловдив стартира събирането на  (до края на март) и.

В края на март, а Небет тепе - месец по-късно. Един е претендентът за  – сегашният шеф Сюзанна Арутюнян-Василевска. Тя показа пред сътрудниците си. Друга тематика, която разбуни духовете измежду пловдивчани е оградата на Небет тебе.? Учениците от Сценични фрагменти направиха място за фотоси в Пловдив –. Вие направихте ли си селфи на нея?

Областният шеф направин, като на място не откри основни забележки. Велизар Цолакидис се. Негови сътрудници настояват, че не са го виждали. Той, защото има компания. Междувременно . На негово място постави отговорника на почитател шопа.

Криминалните тематики от седмицата: Полицията стартира следствие за. Те се оказаха на. Междувременно задържаха 24-годишен, който. Окръжна прокуратура – Пловдив притегли като обвиняем  в Пловдив. За похлупак – КАТ-Пловдив не разполага с  водачи.

Задържаха двама мъже за обезчестяване на 21-годишна. , като те. След като в Пловдив бяха сложени няколко билборда по случай годишнината от войната в Украйна, един от тях осъмна раздран.  за вандалската демонстрация, а по-късно се появи.

Абсурдите на седмицата:  , а. Джигит пък. Огромен под земята.

От коридорите на Темида:  Окончателно: Пловдивският съд върна. Пловдивчанин беше наказан за. След 5 години зад решетките за двойно ликвидиране, Йордан Таков изиска домакински арест.. Прокуратурата изиска.

Жителите на Цалапица излязоха на митинг. Оттам те обявиха: „ “. Близнаците остават в ареста, а.
Международните тематики, които следим:
Войната Русия-Украйна: В началото на седмицата украинският президент Володимир Зеленски предизвести, че. За първи път президентът заяви броя на починалите украински бойци от началото на нашествието на Русия в Украйна -. 10 години след началото на окупацията на Крим,. На фона на това френският президент Еманюел Макрон съобщи, че. Това незабавно породи редица мнения и напрежение -, НАТО обявиха, че. По-късно Макрон сподели, че. „ “, акцентира Урсула фон дер Лайен. Путин направи годишното си обръщение и съобщи, че „ “ и „ “.

Всички вести по тематиката.

Алексей Навални: Началникът на украинското разузнаване съобщи, че. Приближени на опозиционера настояват, че той е. „ “, сподели Юлия Навалная пред Европейския парламент в Страсбург. Погребалните организации отказвали да транспортират тялото. Въпреки всички усложнения, погребението беше оповестено за 1 март. , макар позицията на Кремъл, че. 

Всички вести по темата 

Войната Израел-„ Хамас “: Хамас разгласи, че от началото на войната са.

Всички вести по темата 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР