Ето нещо, което не виждаме или чуваме всеки ден. Наскоро

...
Ето нещо, което не виждаме или чуваме всеки ден. Наскоро
Коментари Харесай

Apple призна - в iPhone 12 има дефект

Ето нещо, което не виждаме или чуваме всеки ден.

Наскоро в уеб страницата си Apple призна, че “много дребен % ” от бройките на iPhone 12 и iPhone 12 Pro имат недостатък в представителите и може би се нуждаят от ремонт.

При някои модели, създадени сред октомври 2020 година и април 2021 година, има проблем със слушалката и от нея не излиза тон, когато получаваме или вършим позвънявания.
 Снимка 554453

Той може да бъде отхвърлен напълно гратис, споделя Apple, стига от покупката на телефона да не са минали повече от две години.

Припомняме, че iPhone 12 излезе на 23 октомври предходната година, тъй че шансът доста консуматори да бъдат лишени от безвъзмезден ремонт е дребен.

Apple предлага три разновидността за деяние от страна на потребителите с дефектни устройства, като на нашите ширини съответен е единствено първият.
 Снимка 554454

За да отстраним казуса, би трябвало да занесем телефона си до оторизиран сервиз на Apple, каквито има в огромните градове в страната, и те ще поемат щафетата.

На запад потребителите могат да запазят час в някой от формалните магазини на Apple или да изпратят телефона си непосредствено по пощата към централен офис на компанията.
 Apple Self Service Repair и по кое време ще можем да поправяме продуктите на компанията сами
Кога и по какъв начин ще можем да поправяме iPhone и Mac сами

Крайно време беше

Във всеки случай Apple предлага преди този момент да създадем бекъп на информацията в телефона си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР