Ето кои са шестте най-опасни народни метода за лечение Вероятно

...
Ето кои са шестте най-опасни народни метода за лечение Вероятно
Коментари Харесай

Ето кои са шестте най-опасни народни метода за лечение

Ето кои са шестте най-опасни национални метода за лекуване

Вероятно всеки човек, който употребява интернет, най-малко един път се е натъквал на крещящи заглавия като: „ Просто средство, което лекува рака! “, „ Лекарство за диабет, което се намира в кухнята ви “ и по този начин нататък. Резултатите постоянно са удивителни: слънчогледово масло, керосин, кислородна вода, сода за самун.

И на никого не му хрумваа, че всички тези „ елементарни ” субстанции от нашата кухня или гараж към този момент са били изследвани от експерти.

1.Растително масло
Под номер 1 в нашия лист е растителното масло, което мощно се предлага за разчистване на черния дроб от шлаки. Казват, че черният дроб е нашият натурален филтър и той се запушва. Почистването на черния дроб се реализира посредством поредност от химични реакции, а растителното масло по никакъв метод не реализира резултата, който на нас ни се желае.

Какво се случва, в случай че рискувате да „ почистите “ черния дроб по този метод?

Първо, ще внесете лой в организма и ще натоварите черния си дроб, пробвайки се да се отърве от нея. Но това не е всичко. Комбинацията от растително масло и лимонен сок, води до образуването на нови камъни в жлъчката, както и до придвижването на към този момент съществуващите. Резултатът е чернодробна колика и холецистит.

2.Сода за самун
Най-често, содата се предлага за понижаване равнището на киселинност в стомаха. След известно време киселинността още веднъж се покачва, всички неприятни чувства се връщат и „ лекуването ” би трябвало да стартира изначало. Нужно ли е да се споделя, че единствено лекарите могат да намалят киселинността в организма и то в болнични условия и от време на време в реанимация? Правейки това вкъщи със сода, е еднакво на самоубийство.

3.Кислородна вода
Още едно налично средство за обработка на рани и за елиминиране на болесттите на храносмилателната система съгласно интернет източниците и националните вярвания. Ако обаче потърсите уточнения от специалистите, можете да откриете следното: кислородната вода има най-силните окислителни свойства. Това значи, че първо, тя унищожава и микробните кафези и другите кафези в тялото.

И второ, тя е извънредно токсична, когато се приема вътрешно. Използва се в гнойната хирургия, когато би трябвало бързо и дейно да се отстрани умиращата тъкан.

При усвояване предизвиква изгаряния на лигавиците на устата и гърлото. И това, което постъпи в стомаха, бързо се всмуква в кръвта. Там кислородната вода визира клетъчните мембрани, причинявайки тяхното заличаване. С несъразмерна религия в това „ чудотворно ” средство, токсичният потрес, острата бъбречна непълнота и даже гибелта са обезпечени.

4.Керосин
С какво е толкоз страшна ангината, в случай че след изплакване на гърлото с керосин се развият тежко отравяне с повръщане и диария, постепенна чернодробна непълнота, изгаряне на лигавицата и оток на ларинкса? И за това керосинът даже не е наложително да се погълне, той изцяло се всмуква през лигавицата!

При проблеми с потентността керосинът работи не по-малко коренно: в множеството случаи тези проблеми изчезват дружно с всякаква потентност. В изключителни обстановки може даже да се стигне до ампутация на орган.

5.Брезов катран
На това средство се приписват редица потребни свойства: той отстранява токсините и лекува рака. Приемайте го вътрешно – и живейте 100 години!

Уви, няма да живеете. Самият брезов катран съдържа най-мощните отрови и канцерогени. Но с негова помощ отравянето, ускорение процеса на метастазиране или причиняването на рак на черния дроб могат да бъдат лесни. Единственият въпрос е, належащо ли е?

В интерес на истината би трябвало да се означи, че в дерматологията се употребява брезов катран за решение на разнообразни кожни проблеми, само че единствено като част от състава на специфични медицински шампоани, мехлеми и сапун!

6.Уринотерапия
С този хубав термин се посочва лекуването с урина. По тази тематика са писани една дузина книги, обясняващи какво лекарство „ произвеждаме “ в нашето тяло. Би могло да се назова знамение: самичък произвеждаш лекарството – самичък се лекуваш с него.

Само в случай че беше толкоз просто! Разбира се, човешката урина се състои най-вече от вода, само че във водата е “тайната ”. Урината съдържа урея, амоняк, хормони, които към този момент са употребявани от организма, соли на тежки метали, а в някои случаи даже и патогенни микроби, ацетон и други субстанции. От всичко това, благодарение на бъбреците и процеса на уриниране, тялото бърза да се отърве. То не се нуждае от тях повече!

Но почитателите на националните способи на лекуване настойчиво не престават да връщат назад в тялото си всичките тези токсини, а по-късно се чудят за какво бъбреците им стартират да отхвърлят. Лечението с урина на отворени рани освен не предизвиква тяхното излекуване, само че и провокира загнояване.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР