Ето какво ще се случи, ако напръскате леглото със спирт Спиртът

...
Ето какво ще се случи, ако напръскате леглото със спирт
Спиртът
Коментари Харесай

Тя напръска леглото със спирт. Вижте какво се случи след това!

Ето какво ще се случи, в случай че напръскате леглото със алкохол

Спиртът постоянно е употребен като дезинфектант, само че може да се употребява и за други цели. И към всичко останало, той е отличен козметичен артикул.

1. Отървете се от дървениците
Напълнете спрей-бутилка със алкохол и напръскайте в огромни количества по матраците и възглавниците. Тъй като дървениците снасят яйца е належащо интервенцията да се повтори няколко пъти, с цел да се уверите, че сте се освободили от този проблем.

2. Замяна на дезодоранта
Ако сте отпътували през почивните дни и сте не запомнили вашия дезодорант, не се тормозете. Просто напръскайте със алкохол под мишниците си. Той отстрани бактериите, които предизвикват неприятната миризма. Но би трябвало да бъдете внимателни и да го употребявате понякога, защото продължителната приложимост може да провокира неспокойствие на кожата.

3. Домашна чанта за лед
Ако поставите алкохол във фризера, то не се втвърдява изцяло, а се трансформира в студена маса. Защо е толкоз значимо? Благодарение на това му свойство можете да го употребявате при положение, че се нуждаете от леден компрес. Налейте в найлонов плик, който се затваря херметически 1 част алкохол и 2 елементи вода. Отстранете целия въздух и го поставете във фризера. След към час сместа ще доближи мечтаната консистенция. Можете да я употребявате при синини или, в случай че сте отвън дома, да охлаждате храната.

4. Убива въшките
Спиртът е съвършен за унищожаване на главови въшки. Напълнете флакон с дозатор със алкохол и прибавете няколко капки лавандулово масло. Излезте в градината или на балкона и напръскайте скалпа със сместа. Срешете косата с гребен, с цел да премахнете мъртвите въшки. Препоръчва се гребенът да се сложи в гореща вода и да се дезинфекцира за най-малко един час.

5. Почиства ушите добре
Много постоянно за разчистване на ушите се употребяват клечки за уши. Това е рисков способ, вследствие на което ушната тиня се придвижва по-дълбоко в ушния канал. За по-безопасно разчистване можете да употребявате бял оцет и алкохол. Те би трябвало да бъдат смесени в съд, навлажнете памучен тампон и почистете ухото.

6. Премахва лак за нокти
Много артикули за унищожаване на лак съдържат ацетон, който може да повреди ноктите, а мощната му миризма може да провокира гадене. Използването на чист алкохол може да бъде отлична опция. Това може да отнеме повече време, само че ноктите ще бъдат по-здрави.

7. Премахва раздразнението от врастнали косми
Врасналите косми са сложни за премахване. След като отстраните космите, някои сектори от кожата се покриват с червени петна. За да се справите с това събитие, би трябвало да минете деликатно кожата със алкохол, което ще отстрани раздразнението, оставяйки кожата гладка.

8. Почиства кожата
В състава на кремовете, употребявани за надзор на акне се съдържа бензил пероксид. Спиртът има същите характерности. Поради своите противовъзпалителни свойства освен дезинфекцира съществуващото акне, само че и омекотява кожата и предотвратява образуването на по-нататъшно раздразнение. Бъдете деликатни, нанасяйки спирта непосредствено върху засегнатите зони.

9. Бори се против херпеси
85% от хората са носители на херпесния вирус, само че той не се демонстрира при всички. Ако имате херпес, пробвайте да употребявате 70% изопропилов алкохол непосредствено върху засегнатата област. Това ще форсира лечебния развой.

10. Използва се за стерилизация на ръцете
Спиртът е отличен дезинфектант в домашни условия. Смесете 100 мл. алое вера с 50 мл. изопропилов алкохол и ще получите отличен антисептичен разтвор за ръце.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР