Ето какво пише той: Мнозина, които не вярваха, че пяната

...
Ето какво пише той: Мнозина, които не вярваха, че пяната
Коментари Харесай

Безценно За Кучешките Студове! Отрежете На Две Един Картоф В Колата И Буквално Ще Се Родите! Видео!

Ето какво написа той: „ Мнозина, които не имаха вяра, че пяната за бръснене оказва помощ против изпотяването на стъклата, откакто видяха видеото с опита са приложили този способ и в своята. Сега те споделят, че след резултатът от еднократната обработка на стъклата трае няколко дни. Ето за какво ще споделя още един чудноват способ, който научих от опитни водачи и към този момент го изпробвах.

Същността на този способ е, че с един картоф, който се разрязва на половина, както е показано на фотографията, се натъркват от вътрешната страна стъклата на колата.

Може несъмнено да се има вяра на този съвет без непотребни подозрения, само че аз избирам персонално да ревизирам всичко и да се поверявам на личния си опит. И за какво не, откакто това не лишава нито доста време, нито доста средства.

Според теорията след натъркването на стъклата с картоф те не се изпотяват поради съдържащото се в него нишесте. След процедурата по натъркването изчакваме известно време и ревизираме всичко на процедура.

Поднасяме чаша с гореща вода към стъклото, което е било обработено, или просто вършим няколко издишвания. По този метод сътворяваме идеални условия за изпотяването му.

Както се вижда, след основаването на условия за изпотяване не се вижда никакъв резултат от осъществената процедура в този сектор от стъклото, който не е бил натъркан с картоф, написа Блиц. И наобратно, там където стъклото е било натъркано с картоф изпотяването е едвам видимо и не пречи на видимостта.

За по-голяма прегледност на осъществения опит може да прегледате видеото, където резултатът се вижда прелестно.

Ако към момента не престават да ви глождят подозрения може елементарно да ги потвърдите или опровергаете. Всеки водач има в дома си картофи и нож. Експериментът по никакъв начин не е комплициран. Пробвайте се! “
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР