Ето и цялото съобщение на организаторите: БЪЛГАРИЯ СИ ИМА П

...
Ето и цялото съобщение на организаторите: БЪЛГАРИЯ СИ ИМА П
Коментари Харесай

Протестиращи ще подкрепят пред БНТ Радев в нощта на дебата му с Герджиков

Ето и цялото известие на уредниците:

БЪЛГАРИЯ СИ ИМА П Р Е З И Д Е Н Т!!!

Скъпи сънародници,
Смели Българи,

Преди година и половина българският народ разгласи война до завършек на мафията, обсебила всички институции и структури на страната. Единствената свободна зона, необсебена от пипалата на октопода беше Президентството. След упорити митинги траяли повече от 400 дни, Борисов и неговата тайфа бяха изтласкани от формалната власт, само че през днешния ден с поддръжката на външни свои сътрудници, те протягат мръсните си ръце точно към президентската институция.

На 18-ти ноември т.г. (четвъртък) от 17:00 ч. пред Президентството стартира митинг-шествие до постройката на Българска национална телевизия на ул. " Сан Стефано " 29.

Този митинг-шествие е в поддръжка независимостта на Българската страна от интервенция на външни и вътрешни тъмни сили на интернационалната мафия.

Призоваваме всеки български жител да бъде съпричастен в делото за възобновяване на държавността в Родината ни - както в битка на площада, по този начин и в интензивно присъединяване на втория тур на президентските избори!

В Българска национална телевизия ще се организира избирателен спор за Президент на Републиката за интервала 2022-ра - 2027-ма година. Дебат сред любимеца на мафията и обединителя на Братството на Почтеността. Ние, само ние - българите би трябвало да защитим Отечеството си от дейностите на подлото задкулисие и съдействащото му въздействие извън.

Преди 5 години Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обезпечи електорална поддръжка от наши сънародници в неговата страна посредством всеобхватни измами в интерес на Цецка Цачева и ГЕРБ. Днес това се прави още веднъж в интерес на един пластелинен човек, подготвен да бъде и еничар единствено и единствено да покаже, че е правилен и дисциплиниран реализатор на волята на сарайско-библиотекарската незаконна формация, завзела за жал от дълго време българското висше обучение, трансформирайки го в своя банка " Кадри ". Анастас Герджиков е знак на национално изменничество. Той зае позиция, в която се декларира, че е подготвен да бъде посредник сред главорез и жертва. За 32 години български преход палачите ни заслужават обективна присъда, а не индулгенция.

Единственият Български президент, служител на Народа си и застанал до него се споделя Румен Радев. Той е Държавният глава на нашата Майка България. Ние изрично няма да позволим и ще предотвратим осъществяването на закононарушение от страна на Анастас Герджиков да стане съизвършител на престъпната българска мафия отпред с ГЕРБ и нейните сътрудници в Анкара!

Долу пипалата от нашия Президент!

Агора БЪЛГАРИЯ -
за Чиста и Свята Република -
четвъртък от 17 часа, пред Президентството!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР