Ето и цялото писмо, разпространено от пресцентъра на ДПС:Г-н Премиер,С

...
Ето и цялото писмо, разпространено от пресцентъра на ДПС:Г-н Премиер,С
Коментари Харесай

Пеевски с писмо до акад. Денков: Онлайн премиер, композирал влак

Ето и цялото писмо, публикувано от пресцентъра на Движение за права и свободи:

" Г-н Премиер,

С паника следя Вашата управническа беззащитност да се справите с климатично предизвикателство, снеговалеж, особено за тези ширини по това време на годината.

Четири денонощия бедстват хиляди семейства. Четири денонощия – близо 100 часа, страната е скована от липса на електрозахранване, топлоенергия, затворени пътища, бедстващи обитаеми места, затворени аптеки, заключени кабинети на незабавна помощ, неработещ телефон за незабавни случаи и така нататък

И вместо решителни и действителни дейности от страна на министър-председателя, Вие греете в новините с много съмнителна пиар акция. Онлайн министър председател, вместо виновна изпълнителна власт. Това е доста смущаващо.

Премиерът на държавното управление, видите ли, композирал трен, тъй като негова позната учителка му пуснала смс. Похвално. Но за какво не вложихте същата сила и усърдие, с цел да упражните нужния надзор към различен собствен непосредствен прочут, съвсем родственик, с който постоянно си пиете питието – шефа на „ Електрохолд “, по този начин, че спешните екипи да работят на цялостни обороти и да възстановят електрозахранването в засегнатите региони.

И за какво да вземем за пример не публикувате този собствен персонален телефон на уеб страницата на държавното управление, с цел да се обаждат хората, да помагате.

Защото в действителност за вас спасяването на персоналния Ви, злепоставен имидж е по-важно, от това да служите на хората. Или както е споделил народът – за един сте майка, за хората – мащеха.
Лошото, господин Премиер, е че по този метод хората губят доверие в политиците и страната си. А когато няма доверие, всеки стартира да се избавя поединично. И не би следвало да се сочи като куриоз, а като рискова наклонност, че един човек нахлу в отчаянието си в офис на енергото, с цел да подготви храна за децата си. А той е в цялостното си право да изисква тъкмо тази грижа от страната. От държавното управление. И персонално от премиера.

Г-н Премиер, Народното събрание ще бъде на висотата на упованията на хората и още през днешния ден ще внесем предложение за отпадане на условието за осъществяване единствено на електронни предписания. Защото последните дни демонстрираха, че това недомислие заплашва живота и здравето на болните, останали без нужните лекарства, тъй като аптеките нямали ток.

Но Вашата некадърност да водите страната и държавното управление в рецесия, не можем да компенсираме и няма да останем безмълвни пред управническия ви неуспех.

Защото, още веднъж ще Ви припомня, Вие сте министър председател не за личен комфорт и авторитет, а с цел да служите на хората. И това е неотменимо ".

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg