Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 20

...
Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 20
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 20 февруари

Ето хороскопа на Неда Иванова за през днешния ден, неделя – 20 февруари 2022 година:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес може да вземете значимо решение, да извършите от дълго време квалифициран ход и да се издигнете на по-високи позиции в персоналния и обществен живот. Ден на орела. Концентрирайте се върху задачата, която преследвате и до вечерта може да я постигнете. Ако действате в разнообразни направления ще изпуснете значимото. Ден за духовно просветление. Не яжте месо, не стойте дълго пред компютъра.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес и за родените към 5-15 май ще има опасности и проблеми. Луна и Сатурн образуват кръст с Уран и с рожденото ви Слънце. Връщат се старите проблеми, които сте неглижирали. Възпламеняват се скрити пристрастености под пепелта на забравата. Внимавайте с вложенията и персоналните финанси. На всяка крачка ще срещате загради. Тази вечер преди заспиване си поръчайте сън.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ако през днешния ден загубите централизация и започнете доста неща по едно и също време ще загубите и ще дадете опция на конкуренцията да ви измести от нечие сърце или от мечтаната от вас пазарна ниша. До 23-и ще би трябвало да положите много старания, с цел да се задържите на позицията, която ви носи наслада, пари и обич. В този ден ще съумеете, в случай че действате съсредоточено и целеустремено в точната посока.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Денят е удобен за всяко начинание, без значение какъв брой е значимо или нищожно и по какъв начин ще повлияе на живота ви. Лесно ще отхвърлите подозренията и ще вземете значимо решение, което ще помогне да се издигнете на по-висока навивка в персонален, публичен и професионален проект. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяка бариера. Днес бариерите са единствено в мозъка ни, действайте.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Един разпръснат и рисков ден, в който губите сила и сили, занимавате се със странични неща в миг, когато би трябвало да насочите напъните си към тъкмо избрана и значима за вас цел. Ще влезете в преразход на сили, сила и пари. Не влизайте в казино и не играйте хазартно. Здравето е несигурно, евентуални са гинекологични проблеми. Отложете взимането на значими решения за на следващия ден.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на високите сили позволяващи да се стигне надалеч в връзките и персоналните връзки. Водете договаряния, поставете изискванията си и направете първата крачка към някого и нещо. Концентрирайте се над най-важната си цел. Направете предложение и чакайте такова. Лесно се преодоляват загради и неудобства. Ще постигнете това, което в предишното сте гонили безрезултатно.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

С дейностите си през днешния ден може да извършите крачка напред във връзките и работата си и да се изкачите на нова позиция в живота и бизнеса. И отговорностите ви ще набъбнат, само че с наслада ще ги приемете и поемете. Не се съмнявайте, че ще се справите с всеки проблем. Нещо вътре във вас подсказва, че сте на прав път и вървите към точното място и точните хора. Не се отклонявайте.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес ще срещате загради, само че елементарно ще ги преодолявате. Луната от вашия знак подписва брилянтен аспект със Слънце и Юпитер от Риби. Може да получите подпомагане и да намерите спонсор за персоналните си изяви и потребности. Трудно ще се разбирате с родители и деца заради квадратурата на Луната със Сатурн, само че до вечерта всичко ще се подреди. Поръчайте си сън преди да заспите.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес за вас няма незначителни неща или невъзможни такива. Ще намерите излаз от всяко състояние и без значение преградите по пътя ще прокарате персоналните си хрумвания и планове. Днес елементарно се отдава сила, по тази причина не си позволявайте непотребни разноски. Концентрирайте се над най значимото за деня. Другото да изчака. Тази вечер може да си поръчате сън-прогноза за бъдещето.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес гоните далечни цели и притегляте нужните хора. Лесно ще се справите с зародилите проблеми и ще излезете с чест от неприятно състояние. Ден на орела, който към този момент е забелязал заека и се спуска от горната страна. Концентрирайте се, гонете задачата праволинейно и не променяйте решенията си в придвижване. Ако се отметнете от една спогодба ще сбъркате, а в случай че различен го направи ще се разделите.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Луна и Уран са в съпротива и в спор с планетите във Водолей. Родители и деца са опълчени и дърпат в разнообразни направления. Ще се наложат непредвидени разноски. Не взимайте и не давайте заеми. Не реагирайте на ултиматуми и не навлизайте в непозната територия на въздействие. Отложете за на следващия ден следобяд диалози по имотни и наследствени каузи. Не напрягайте очите.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес всичко е постижимо, шансът е на една ръка разстояние. Протегнете се и вземете всичко което ви се предлага. Слънцето е в Риби и на 5 март ще пристигна в съвпад с Юпитер. До тогава имате късмет да постигнете оптималното. Ще се справите с всеки юридически проблем. До 21 март ориста ще ви покровителства по всички вероятни способи. Изискването е единствено да не се разпилявате.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР