Ето 7 лесни начина да се свържете с вашите ангели

...
Ето 7 лесни начина да се свържете с вашите ангели
Коментари Харесай

7 лесни начина да се свържете с вашите ангели пазители

Ето 7 лесни метода да се свържете с вашите ангели пазители

1. Медитация за ангелска връзка

Един от най-ефективните способи да се свържете с вашите ангели пазители е. Започнете пътуването си, като намерите безшумно място, пандизите очи и поемете надълбоко въздух. Докато вдишвате и издишвате, визуализирайте топла, любяща светлина към вас. Представете си, че вашите ангели пазители се доближават, подготвени да поддържат връзка с вас.

2. Ежедневни утвърждения и молебствия

Утвържденията и молитвите са като директна връзка с вашите ангели пазители. Включете ежедневните утвърждения и откровените молебствия в рутината си. Изразете, потърсете тяхното упътване и им кажете, че сте отворени за тяхното наличие в живота си.

3. Ангелски знаци и знаци

Ангелите пазители постоянно поддържат връзка посредством знаци и знаци. Внимавайте за пера, монети или, които неведнъж се появяват в живота ви. Това са фини послания от вашите ангели, показващи тяхното наличие и упътвания.

4. Записвайте вашите фантазии в дневник

Поддържайте дневник, отдаден на вашите благ прекарвания. Запишете вашите фантазии, усеща и всички интуитивни мисли, които ви идват. Тази процедура ви оказва помощ да разпознаете модели и послания от вашите ангели пазители.

5. Деяния на вежливост и обслужване

Участието в актове на добрина и обслужване ви приравнява към на вашите ангели пазители. Помагайки на другите, вие отваряте сърцето си за божественото и създавате хармонична среда за другарство с ангели.

6. Свържете се с природата

Природата е мощен проводник за. Прекарвайте време в естествени условия, като паркове или градини, с цел да се почувствате по-близо до вашите ангели пазители. Вслушайте се в шумоленето на листата и чуруликането на птиците и позволете на силата им да ви обгърне.

7. Потърсете насоки от благ специалисти

Не се колебайте да потърсите упътвания от специалисти по ангелска връзка. Книги, онлайн курсове и духовни наставници могат да дават скъпи прозрения и техники за възстановяване на връзката ви с вашите ангели пазители.

Заключителни мисли: Като включите тези седем практики в живота си, ще отворите вратата към по-дълбока и по-смислена връзка с вашите ангели пазители. Не забравяйте, че ключът към триумфа е в последователността и отвореното сърце. Прегърнете наличието на вашите небесни бранители и оставете тяхното упътване да осветява пътя ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР