Етър стартира продажба на виртуални билети за домакинските мачове на

...
Етър стартира продажба на виртуални билети за домакинските мачове на
Коментари Харесай

Етър стартира продажба на виртуални билети

Етър започва продажба на виртуални билети за домакинските мачове на тима от актуалното футболно състезание, заяви уеб сайтът на " виолетовите ".

Ето какво още пишат " болярите ":
 Етър разгласи нови си спонсор
Етър разгласи нови си спонсор

Договорът е до края на шампионата

В понеделник, 30.11.2020 година, XIV-ия кръг на шампионата в Първа професионална лига опълчва " болярите " на тима на Царско село. Срещата е с начален час 17.30 часа.

Заради пандемията от ковид всички футболни срещи се играят пред празни трибуни. Приходите от продажбата на виртуални билети обаче ще бъдат скъпа помощ за клуба в този миг!

Има три вида билети - Стандартен-Бронзов, Сребърен и Златен, с цени надлежно 10, 50 и 500 лв.. Всеки почитател, закупил Бронзов или Сребърен билет, ще взе участие в лотария, в която ще могат да се завоюват пет атрактивни награди, свързани с клуба - рамкирана фотография с подпис, фланелка с подписи, абонаментна карта за целия идващ сезон, шал и ключодържател. Един Бронзов билет дава едно присъединяване в томболата, до момента в който един Сребърен дава 5 участия. Всички печеливши от томболата ще бъдат изтеглени онлайн в страницата на клуба във Фейсбук.
 Александър Томаш в основната роля на Мисията невъзможна
Александър Томаш в основната роля на Мисията невъзможна

Етър би трябвало да стартира да побеждава, в случай че желае да резервира светлинката в тунела

Закупуването на Златен билет дава неповторимата опция да си извършите фотография с тима, за футболен календар, който ще получите разпечатан. Тази алтернатива е годна за всеки Златен билет. Златните билети са единствено пет! ", пишат от клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР