Етър привлече официално вратаря Денис Григич. Немският страж изкара цялата

...
Етър привлече официално вратаря Денис Григич. Немският страж изкара цялата
Коментари Харесай

Етър подписа с Денис Григич

Етър притегли публично вратаря Денис Григич. Немският пазач изкара цялата подготовка с отбора в Анталия, като бе на проби и взе присъединяване в съвсем всички контроли на отбора. Григич е бил утвърден от треньорския екип и към този момент парафира контракт с великотърновския клуб. Контрактът му е за период от една година.

Освен него Етър разполага с още двама вратари - Христо Иванов и Цветомир Цанков. Цанков пропусна лагера в Анталия, само че от през вчерашния ден се причисли към тренировките на отбора и към този момент тренира пълноценно. Денис Григич е 26-годишен, роден е на 19 септември 1991 година Висок е 198 см, немец от хърватски генезис. Пазил е за немските „ Рьотлинген ", „ Фрикенхаузен " и други

Изцяло образуван е към този момент и щабът на тима. Дългогодишният състезателен активист Петър Михнев стана админ на тима, в медицинския щаб влизат доктор Райко Проданов, рехабилитаторът Петър Лозанов и още един теляк - Дарин Христов, както и досегашният теляк Петър Петков. Обновеният тим на Етър - футболисти, треньорски и спортно-технически екип, ще бъдат публично показани в събота, когато от 13 ч. " болярите " ще изиграят последната си инспекция от подготовката против Литекс. Представянето на отбора ще стартира четвърт час преди началото на дуела.

Етър прикани великотърновската спортна общност да поддържа тима в борбите му в Първа лига, като продължи да бъде още по-масово и интензивно 12-ият състезател на отбора. Билбордове с треньорския щаб и част от играчите са сложени към този момент не четири места във Велико Търново. " Един за всички, всички за Етър! Бъдете нашият 12-и състезател! " е слоганът на плакатите. " Искаме и се надяваме на едно - цялостен стадион. Още на първия мач против Септември великотърновската аудитория да изпълни стадион " Ивайло ", разяснява основният управител Красимир Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР