Естрадният трубадур Веселин Маринов в сред звездите, които най-често се

...
Естрадният трубадур Веселин Маринов в сред звездите, които най-често се
Коментари Харесай

Веселин Маринов и половинката му с къща за 1 млн. лева в подножието на Пирин

Естрадният трубадур Веселин Маринов в измежду звездите, които най-често се оплакват за финансовото си състояние в рецесията, а в това време с обичаната му се ширят в разкош парцел за 1 милиона лв. в подножието на Пирин. От началото на пандемията артистът се жали, че е изпаднал в колапс и му се наложило да редуцира целия екип на компанията си, както и балета си, с цел да се оправя с разноските. В същото време обаче е вложил сумата от милион лв. в чисто нова къща в планинския затворен комплекс " Пирин Голф ", сред Банско и Разлог.

Половинката му Веселина, с която са двойка от няколко години насам, обича да споделя фотоси от домашния им уют в планинската им вила. Блондинката от Добрич, която е някогашна сервитьора, е безработна и запълва многото си свободно време с домакинстване. От фрагментите в обществените ѝ мрежи е видно, че домът им с Веско е по финален вик на интериорния дизайн, разполага с голям двор, веранда, няколко спални и е решен в алпийски жанр с камък и дърво, като всички парцели в комплекса. Някои от прилежащите къщи към момента се продават и от обявите се вижда, че цените стартират от 300 хиляди евро и стигат до половин милион евро според от квадратурата им

Въпросният комплекс от дълго време беше обичано място за отдих на естрадния трубадур от Полски Тръмбеш, който преди време, ходеше постоянно на ски почивки там дружно с правилния си приятел Цветан Цветанов. Впоследствие обаче решил, че не желае да е просто посетител, и направил внушителната покупка. С Веселина първоначално ходели единствено за уикендите, само че толкоз им допаднало да са обградени от чист въздух и природа, че се изнесли дефинитивно от жилището на артиста в “Студентски ” град, в София. В столицата оставали единствено, когато той имал креативен задължения.

На посетители в къщата му в Разлог постоянно идвала и щерка му дружно с мъжа си и внуците. Веско стана дядо на момиче и момчета близнаци през 2020 година, които са кръстени Веселин и Цветелина. С актуалната му обичана нямат наследници, а тя е разведена две дребни деца, които съдът обаче присъди на нейния някогашен мъж - огромен предприемач, написа в. " Ретро "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР