Естрадната звезда Силвия Кацарова разкритикува бившия си съпруг Милчо Кацаров,

...
Естрадната звезда Силвия Кацарова разкритикува бившия си съпруг Милчо Кацаров,
Коментари Харесай

Силвия Кацарова накълца жестоко бившия си мъж: Грам духоност няма! Търпяла съм 36 години!

Естрадната звезда Силвия Кацарова разкритикува някогашния си брачен партньор Милчо Кацаров, с който бяха женени в продължение на повече от 30 години. Композиторът е първата огромна обич на елзетката и татко на единствената й щерка Теди, която също е певица.

Въпреки че двамата са разведени отдавна, а Кацарова понастоящем  е омъжена за по-младия от нея предприемач Любомир Димитров, явно сред някогашните съпрузи в последно време е назряло напрежение. Затова и в свое изявление Кацарова го накълца като салата.

„ Закотвянето във всеки брак е неточност, огромна неточност. Всеки човек на пътя ни е пратен, с цел да ни поведе по дадения за нас сюжет. Но когато индивидът остава в първичното си положение, не мърда... Милчо не е мръднал в развиването си, но грам не е мръднал! Толкова е заземен. За него парите са значими, работата. Грам нематериалност няма! Аз не мога да пребивавам по този начин. Търпяла съм 36 години. С Любо е по-друго. Той е малко по-отворен “, разяснява естрадната звезда пред в. " Телеграф " Вероятно след съпружеските им взаимоотношения са се влошили от разкритието, че Милчо има нова жена до себе си, с която бил по-щастлив, в сравнение с със Силвия.

Макар певицата и композиторът дълги години да наподобява като съвършеното семейство и в естрадната колегия намерено да им завиждаха за щастливия брак, се оказало, че зад фасадата на идеалния им живот се криели неистини и изневери. Милчо също имал извънбрачна случка и не било напълно правилно, че Кацарова първа е напуснала фамилното гнездо. Разводът им бил тежък, само че най-трудно го изживяла щерка им Теди. В момента някогашните съпрузи, които в предишното бяха дружно част от известната група са свързани и посредством звукозаписното си студио „ Силвия Мюзик “,в което са съдружници. През 2011 година Кацарова се взе с 10 години по-младия от нея милионер Любо на обилна сватбена гала, а бракът им и до през днешния ден е одумван от мнозина.

Напук на интригите и възрастовата разлика те не престават да са дружно, а от предишния месец са новодомци в дворец за 2 милиона лв. в „ Бояна “. Откакто е милионерска брачна половинка, Силвия се вози в лъскави джипове, носи маркови тоалети и постоянно върви по почивки. С Любо нямат общи наследници, а певицата е в трепетното очакване скоро да стане баба и да посреща внуци в новата къща.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР