Естрадната легенда Васил Найденов е голямата звезда на безплатния концерт

...
Естрадната легенда Васил Найденов е голямата звезда на безплатния концерт
Коментари Харесай

Естрадната легенда Васил Найденов проговори: Виждам смисъл в мисията на…

Естрадната легенда Васил Найденов е огромната звезда на безплатния концерт на One Love Tour в София . Събитието на 30 юни в Южния парк ще събере хиляди софиянци жадни за музика, страст и мемоари. Това е първият толкоз огромен фест, в който присъединяване взима звезда от ранга на Найденов. На сцената ще се изявят също и “Ъпсурт”, Деси Добрева, Слаткаристика и доста други.

Още на конференцията за анонсирането, Васил разкри, че незабавно е приел поканата на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.  Тази неделя артистът ще бъде специфичен посетител в “Папараци” . Именно това е и повода Андрей да се изяви като негов водещ. Разговорът сред двамата е повече от прям, а Васил не крие разочарованието си от родния шоубизнес.

”Младите звезди не могат да боравят задоволително добре със словото, думичките им са много улеснени и са от кръста надолу ”.
Страшното съгласно звездата е,че по-младите му сътрудници имат прекомерно огромно самочувствие. „ Модата е мода, нищо неприятно няма, само че с цел да остане нещо, би трябвало да има смисъл “. Васил  Найденов открива смисъл точно в дела и събития като One Love Tour.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР